Nyhedsarkiv

Strategi & ledelse

Rambøll bliver partner i smart city-platform

Rambøll bliver partner i 3D planlægnings- og designplatformen VU.CITY for at bidrage yderligere til udviklingen af bæredygtige byer og samfund, der er gode at leve i.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Rambøll sætter tårnhøj ambition på bæredygtighed

Rambøll lancerer ny fireårig koncernstrategi. Ambitionen er at drive en bæredygtig forandring for både kunder og samfund og blive verdens førende rådgivervirksomhed inden for den grønne energiomstilling.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Rambøll modtager marketingpris for sit arbejde med bæredygtighed

HBH Fonden har i år tildelt Rambøll en pris for virksomhedens indsats med at gøre forretningen mere bæredygtig og levere autentisk markedsføring.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Rambøll køber grøn startup

For at fremme bæredygtigheden i alle typer virksomheder har Rambøll opkøbt en mindre startupvirksomhed, der tilbyder e-læring og dataindsigt på bæredygtighedsområdet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Industrivirksomheder går glip af milliarder

Kun hver sjette af Danmarks store industrivirksomheder tager bæredygtige tiltag for at skabe økonomisk vækst, og godt hver femte knytter slet ikke tiltagene til virksomhedsstrategien, viser en ny undersøgelse fra Rambøll. Det kan koste virksomhederne dyrt på langt sigt, ifølge administrerende direktør Ib Enevoldsen fra Rambøll Danmark.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Rambøll-ingeniør vinder ’Årets Unge Rådgiver 2022’ for fokus på bæredygtighed

Maria Møller Lauridsen modtager prisen som Årets Unge Rådgiver 2022 af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI). Valget faldt på den 35-årige ingeniør og chefkonsulent for hendes stærke kompetencer inden for bæredygtighedsrådgivning og hendes evne til at gøre bæredygtighed anvendeligt og projektrelevant i en tæt dialog med kunden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Derfor skal du involvere medarbejderne i bæredygtighed

Mere viden, bedre involvering, flere idéer. Danske virksomheder bør ifølge flere eksperter satse mere på at engagere medarbejderne i bæredygtighed. Det kan forløse et stort potentiale.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Rambøll bag ny rapport om social bæredygtighed i byggeriet

I en ny rapport kortlægger Rambøll, hvordan den grønne omstilling inden for byggeriet kan være både socialt retfærdig og inkluderende.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Store industrivirksomheder trodser økonomisk krise og corona: 2 ud af 3 fortsætter bæredygtig omstilling – og det kan der være god forretning i

Trods svære økonomiske vilkår i de store industrivirksomheder i Danmark holder to ud af tre fast i den bæredygtige omstilling, viser en ny undersøgelse fra Rambøll. Det er både det rigtige valg for klimaet og for virksomhedens bundlinje, da bæredygtig omstilling kan give en stor øget indtjening på flere milliarder kroner, ifølge administrerende direktør i Rambøll Danmark, Ib Enevoldsen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere