Nyhedsarkiv

Supply chain

Indspark: Hvorfor det er kompleksitet – ikke simplicitet - vil reducere risici for børnearbejde i kakaosektoren

Klima, miljø og energi

Nestlés årsregnskab 2021: Nøgleord er bæredygtighed og vækst.

Den schweiziske fødevarevirksomhed Nestlé, som har nordisk hovedkontor i Danmark, har i 2021 omsat for 618 mia. kr. Den organiske vækst endte på 7,5 pct. Nestlés overordnede formål er at forbedre menneskers livskvalitet og bidrage til en sundere fremtid.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nestlé får ny kommunikationschef i Danmark

Med passion og erfaring inden for kommunikation og bæredygtighed i fødevarerbrancen, skal Nestlé Danmarks nye kommunikationschef styrke virksomhedens position gennem kommunikation af de mange tiltag virksomheden har igangsat bl.a. inden for bæredygtighed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brugt dansk plastik genvinder nyt liv med innovativ teknologi

For at sikre at plastikemballage bliver indsamlet, har Nestlé indgået et samarbejde med det bornholmske affaldsselskab BOFA og Dansk Naturfredningsforening. Plast i fødevarekvalitet skal kunne genanvendes eller genbruges.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bornholm, DN og Nestlé vil give plast evigt liv

Tre aktører laver pilotprojekt om at skabe verdens førstre affaldsfri samfund. Det testes på Bornholm af Bornholms Affaldsforening (BOFA), Danmarks Naturfredningsforening og Nestlé Danmark.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Tjen penge mens du sorterer dit affald – Nestlé går sammen med affaldssorterings app'en Bower

På trods af en markant udvikling på området er affaldssortering stadig en udfordring, som det ikke er lykkedes at komme i mål med i Danmark. Det er ikke let at ændre vores vaner, og cirka halvdelen af alt husholdningsaffald bliver stadig ikke sorteret. Nestlé er gået sammen med den svenske affaldssorterings app Bower, der bygger på en incitaments struktur, der belønner forbrugere, når de sorterer deres husholdningsaffald.

Indhold fra partner

Samfund

Nestlé lancerer innovativ plan, der skal styrke arbejdet med at forebygge børnearbejde, generere øget indkomst til kakaobønder og opnå fuld sporbarhed i kakaoproduktionen.

Indhold fra partner

Samfund

Emborg: Mangfoldighed er også alder

Ligestilling er en meget vigtig del af debatten om mangfoldighed og inklusion, men debatten handler fx også om aldersdiskrimination og social baggrund. Vi skal se mere holistisk på begrebet inklusion, mener Torben Emborg, nordisk chef for Nestlé.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nestlé bag globale og danske klimafremskridt

Nestle’s Net Zero Road Map’. Det hedder den detaljerede, globale køreplan, som Nestlé offentliggjorde i december, og hvor virksomheden forpligtede sig til at halvere sine emissioner inden 2030 og nå et netto nul klimaaftryk inden 2050. 

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

OSCAR sparer og CO2-kompenserer på energi

OSCAR-fabrikken i Rønnede på Sjælland har nu gennemført et stort energibesparelses-projekt og kompenserer for C02 i energiforbruget gennem køb af oprindelsescertifikater fra vand- og biogas-projekter.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere