Nyhedsarkiv

Strategi & ledelse

Tjen penge mens du sorterer dit affald – Nestlé går sammen med affaldssorterings app'en Bower

På trods af en markant udvikling på området er affaldssortering stadig en udfordring, som det ikke er lykkedes at komme i mål med i Danmark. Det er ikke let at ændre vores vaner, og cirka halvdelen af alt husholdningsaffald bliver stadig ikke sorteret. Nestlé er gået sammen med den svenske affaldssorterings app Bower, der bygger på en incitaments struktur, der belønner forbrugere, når de sorterer deres husholdningsaffald.

Indhold fra partner

Samfund

Nestlé lancerer innovativ plan, der skal styrke arbejdet med at forebygge børnearbejde, generere øget indkomst til kakaobønder og opnå fuld sporbarhed i kakaoproduktionen.

Indhold fra partner

Samfund

Emborg: Mangfoldighed er også alder

Ligestilling er en meget vigtig del af debatten om mangfoldighed og inklusion, men debatten handler fx også om aldersdiskrimination og social baggrund. Vi skal se mere holistisk på begrebet inklusion, mener Torben Emborg, nordisk chef for Nestlé.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nestlé bag globale og danske klimafremskridt

Nestle’s Net Zero Road Map’. Det hedder den detaljerede, globale køreplan, som Nestlé offentliggjorde i december, og hvor virksomheden forpligtede sig til at halvere sine emissioner inden 2030 og nå et netto nul klimaaftryk inden 2050. 

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

OSCAR sparer og CO2-kompenserer på energi

OSCAR-fabrikken i Rønnede på Sjælland har nu gennemført et stort energibesparelses-projekt og kompenserer for C02 i energiforbruget gennem køb af oprindelsescertifikater fra vand- og biogas-projekter.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere