Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Bæredygtighed bliver i endnu højere grad et konkurrenceparameter

Elretur, der håndterer producentansvaret for elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) samt batterier på vegne af mere end 900 medlemmer, har valgt at blive en del af BeCause, en digital platform for at samle, koordinere og kommunikere omkring bæredygtighed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danskernes interesse for brugt elektronik stiger stærkt

De danske virksomheder, som handler med brugt elektronik, kan snart ikke længere følge med efterspørgslen. Nu går også ind i salget af brugte produkter. Elretur, vurderer, at vi står overfor et folkeligt gennembrud for brugt elektronik.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

85-90% af kasseret ”småt elektronik” kan genanvendes

Aktørerne i grenbrugsbranchen har forskellige opfattelser af, hvor meget det kan betale sig at genbruge og genanvende de kasserede produkter. Nu slår en ny analyse imidlertid fast, at over 85% af kasseret ”småt elektronik” kan materialegenanvendes, og dermed enten som materialer eller komponenter kan indgå i nye produkter. Det sætter en tyk streg under, hvor vigtigt det er at virksomheder og private kommer på genbrugspladsen med deres kasserede computerskærme, laptops, mobiltelefoner, kameraer mv.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Indspark: Kærlige svinere skal få os til indlevere de brugte batterier

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere