Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Hvad 25 år med CSR har lært Green Network

Få rådgivningsvirksomheder har været med så længe som Green Network i Vejle. I foråret havde de 25-års jubilæum og CSR.dk spurgte dem, hvad de har lært indtil nu, og hvad de skal fremover.

Kommunikation

Tech og bæredygtighed - de nye perlevenner

Kombineret repræsenterer teknologi og bæredygtighed en reel mulighed for at Danmark og dansk erhvervsliv kan gøre en positiv forskel i verden og samtidig tjene penge. Årets udgave af 360 Grader Prisen belønner de bedste på området.

Kommunikation

Hæder til gas og græshopper

To vidt forskellige projekter løb med hver sin udgave af 360 grader-prisen, der blev uddelt i denne uge. Mens Flonidan arbejder med bæredygtige gasmålere, så vil Hop indsamle græshopper i Uganda, til glæde for de lokale bønder.

CSR.dk og Green Network styrker samarbejdet

Fælles mål er den bedste baggrund for samarbejde. Både Green Network og CSR.dk arbejder for at øge kompetencer inden for og udbredelse af CSR i Danmark, og vil fremover arbejde tættere sammen for at nå det mål.

Strategi & ledelse

”Det er dét, kunderne har brug for”

Konsulentvirksomheden Green Network tilbyder nu en certificering som en virksomhed med kapacitet til at have styr på miljø- og sociale risici. CSR.dk har spurgt Kenneth Hald Jensen, direktøren for Green Network, hvad det nu skal til for.

Strategi & ledelse

Dialogforums medlemmer vil sprede viden og udvikle modeller

Medlemmerne af det nye dialogforum for Samfundsansvar og vækst glæder sig til at komme i gang med arbejdet. Dog tyder det på, at der også skal arbejdes på at bygge bro mellem forskellige dagsordener.

Strategi & ledelse

Min vej til CSR-jobbet: Thue Sandgren Birk

For Thue Sandgren Birk, CSR-rådgiver i erhvervsnetværket Green Network, handler det om at omsætte idealer til redskaber, som giver mening for virksomheder, der vil arbejde med CSR.

Strategi & ledelse

5 hurtige til den nye direktør i Green Network

Tydeligere sammenhæng mellem CSR og forretningsstrategien løser mange af udfordringerne inden for CSR. Det mener Kenneth Hald Jensen, der er ny direktør i Green Network.

Klima, miljø og energi

Vejles detailhandel går i klimavenlig retning

Syv butikker i Vejle er med i Klimabutik-konceptet. Butikkerne er på vej mod en klimacertificering og fik i går overrakt diplomer af borgmesteren.

Samfund

Bæredygtig virksomhed for alle 15.000 penge

Cirkulær forretning med brugt kaffe og internet til bunden af pyramiden. Mød vinderne af 360-gradersprisen 2018.

Strategi & ledelse

CSR 2018: Rådgiverne fokuserer på værdiskabelse og partnerskaber i ny virkelighed

B Corp, BSR, TANIA ELLIS – The Social Business Company og Green Network fornemmer tydeligt nye tider for CSR, og planlægger at hjælpe deres kunder med at sætte skub i en udvikling, der tilgodeser både samfund og virksomhed.

Kommunikation

”Vi vil hylde dem, der når hele vejen rundt”

Ny pris vil belønne virksomheder, der tænker ud af boksen og er nyskabende, bæredygtige og profitable. Sammen med et alternativt format skal det være med til at tiltrække og inspirere andre virksomheder, end dem man plejer at se i CSR-kredse.

Strategi & ledelse

Opskriften på bæredygtighed i SMV’er: start småt, synligt og konkret

Et forskningsprojekt med deltagelse af 39 SMV’er leverer et bud på spørgsmålet til en million kroner: Hvordan bliver flere SMV’er involveret i at skabe vækst gennem bæredygtighed?

Strategi & ledelse

DIEH og Green Network i udvidet samarbejde

To kendte danske aktører inden for CSR-kompetenceudvikling og rådgivning vil fremover udnytte deres komplementære kompetencer og geografi. Både for kundernes og sagens skyld.

Kommunikation

Green Network fejrer 20 års jubilæum

Erhvervsforeningen Green Network kan i år fejre 20 års jubilæum. Jubilæet markeres med en reception tirsdag den 4. november.

Kommunikation

Østjyske virksomheder vil være samfundsansvarlige

I forrige uge tiltrak det vejlensiske erhvervsnetværk Green Network deltagere fra over 40 virksomheder til en temadag om samfundsansvar i små og mellemstore virksomheder.

Supply chain

Ni gode råd om leverandørstyring

Ulykken i Bangladesh, hvor en tekstilvirksomhed styrtede sammen, betyder langt mere fokus på leverandørstyring - også på det seneste møde i Green Network, hvor ni gode råd blev præsenteret.

Strategi & ledelse

CSR-netværk vil vokse 50 procent

Erhvervsnetværket Green Network vil i 2012 arbejde på at blive både større og bedre. Målet er at gå fra de nuværende 170 medlemsvirksomheder til 250.

Strategi & ledelse

Her er de nominerede til 360 graders prisen 2018

Den 6. september uddeler Dansk Erhverv årets udgave af 360 graders prisen. Seks virksomheder er nu blevet nomineret i de to kategorier Start Up og Etableret Virksomhed.

Strategi & ledelse

Green Network: Datadrevet og professionel CSR i fokus

CSR-funktionen professionaliseres, indsatsen dokumenteres og værdiskabelsen skal gøres tydelig. Det er hvad Green Network vil prioritere i 2018, sagde direktør Susanne Lydholm og rådgiver Thue Birk

Strategi & ledelse

Vi giver vores kunder kørekort til CSR

Man skal kunne dokumentere, at man er kvalificeret til at arbejde med CSR. Ellers risikerer man at miste kunder. Green Network vil gerne hjælpe virksomheder til at undgå den situation.

Menneskerettigheder

Indspark: Skal vi snakke eller handle?

Strategi & ledelse

Gode råd til arbejdet med CSR i danske SMV’er

I arbejdet med CSR er SMV’er særligt udfordret i forhold til systematik og kompetencer, men frontløbere viser, at det kan give væsentlige fordele at få ordentligt fat om arbejdet.

Kommunikation

Trekantsvirksomheder hædret for samfundsansvar

20 virksomheder fra trekantsområdet fik torsdag overrakt diplomer af erhvervsnetværket Green Network for deres CSR-arbejde.

Kommunikation

Temadag om CSR i mindre virksomheder

Green Network afholder CSR-temadag i Vejle målrettet små og mellemstore virksomheder.

Strategi & ledelse

Globaliseringen medfører nye CSR-krav

Direktøren for Green Network Egon Dall mener, at små- og mellemstore virksomheder og deres rådgivere bliver udfordret i forhold til CSR af, at et voksende antal virksomheder agerer internationalt.

Strategi & ledelse

Butikker kan spare til 25 procent energi

Næsten alle forretninger kan spare 25 procent energi eller mere, mener forsyningsselskabet TRE-FOR, der i samarbejde med Green Network og Vejle Kommune vil gøre byens butikker klimavenlige.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere