Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Hjælp til bæredygtighed strømmer frem

Programmer og puljer, der kan finansiere mindre virksomheders investeringer i grønne initiativer, springer frem i kølvandet på regeringens og det internationale fokus på grøn omstilling.

Strategi & ledelse

Her er de nominerede til 360 graders prisen 2018

Den 6. september uddeler Dansk Erhverv årets udgave af 360 graders prisen. Seks virksomheder er nu blevet nomineret i de to kategorier Start Up og Etableret Virksomhed.

Klima, miljø og energi

To nye erhvervspartnerskaber viser vej til cirkulær forretning

For to nye partnerskaber går vejen til cirkulær forretning gennem genanvendelse af brugte byggematerialer og bioraffinering af sukkerroetoppe.

Kommunikation

Virksomheder efterlever i høj grad rapporteringskrav

Erhvervsstyrelsen har for fjerde gang undersøgt danske virksomheders redegørelse om samfundsansvar. Analysen viser fortsat høj efterlevelse af lovkravet.

Strategi & ledelse

CSR-skub til små og mellemstore virksomheder

Deltag i et nyt CSR-projekt og få styr på din virksomheds CSR-indsats. Den opfordring kommer fra Dansk Standard, som sammen med Erhvervsstyrelsen vil styrke små og mellemstore virksomheders strategiske CSR-arbejde.

Kommunikation

CSR-rapportering hjælper ikke de udsatte

En ny kortlægning fra Cabi viser, at virksomheders CSR-rapportering kun i begrænset omfang skaber job til udsatte ledige og fastholder sygemeldte medarbejdere i job.

Strategi & ledelse

Erhvervsstyrelsens gode råd til NGO'ers eget CSR-arbejde

En artikel på altinget.dk byder på gode råd til at gøre NGO'ers CSR-profil endnu skarpere. De kan sagtens bruges af virksomheder også.

Kommunikation

Tech og bæredygtighed - de nye perlevenner

Kombineret repræsenterer teknologi og bæredygtighed en reel mulighed for at Danmark og dansk erhvervsliv kan gøre en positiv forskel i verden og samtidig tjene penge. Årets udgave af 360 Grader Prisen belønner de bedste på området.

Strategi & ledelse

Gode råd til arbejdet med CSR i danske SMV’er

I arbejdet med CSR er SMV’er særligt udfordret i forhold til systematik og kompetencer, men frontløbere viser, at det kan give væsentlige fordele at få ordentligt fat om arbejdet.

Klima, miljø og energi

Virksomheder får millioner til grøn omstilling

Grøn Omstillingsfond har netop uddelt 25 millioner kroner til 40 virksomheder, der blandt andet vil minimere madspild, genbruge udtjente kunstgræsplæner og fremstille strukturtapeter uden brug af PVC.

Klima, miljø og energi

Tid til at holde øje med millionerne til grøn omstilling

Regeringen og Enhedslisten indgik i juli en aftale om udmøntning af midlerne til grøn omstilling. Virksomheder, der vil have del i puljen, har ansøgningsfrist 25. oktober.

Kommunikation

Små virksomheder får håndsrækning til grøn omstilling

Staten vil støtte en række mindre danske virksomheder med ekstern rådgivning, så virksomhederne i fremtiden kan tjene penge på at indtænke miljøet i forretningsmodellen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere