Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Den enkelte kunde skal mærke bæredygtighedstiltagene

Også inden for byggeriet har klimamål og tiltag, der skal fremme den grønne omstilling, fået en større og mere afgørende rolle. Det mærker vi selv hos Brødrene Dahl - blandt andet i form af min egen stilling som bæredygtighedschef.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brødrene Dahls logistikcenter opnår CSR-hæder igen

Brødrene Dahls logistikcenter i Randers er endnu engang blevet hædret for sit målrettede arbejde med CSR. Virksomheden er netop blevet CSR-certificeret af Randers Kommune under nye, skærpede krav, som skal sikre, at ledige, syge og unge på kanten af arbejdsmarkedet tilbydes reelle muligheder og fastholdes i job.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Umalede brønddæksler giver stor miljøgevinst

Fremover leverer Brødrene Dahl kun umalede brønddæksler. Både holdbarhed og patina bevares samtidig med, at miljøet spares for unødig maling og plastikemballage.

Indhold fra partner

Brødrene Dahl udpeger Henriette Berring-Langberg som bæredygtighedsansvarlig

Danmarks førende grossist på VVS og Vand & Kloak, Brødrene Dahl, udvider indsatsen for den grønne omstilling. Virksomheden har udpeget en nøgleperson som bæredygtighedsansvarlig. Forankret i toppen af selskabet skal Henriette Berring-Langberg skubbe på og hjælpe Brødrene Dahl videre på bæredygtighedsagendaen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Årets lærling 2020 kåret

Hvert år hylder Aarhus Håndværkerforening og Dansk Industri Østjyllands bedste lærlinge. Der bliver givet medaljer til 25 lærlinge, som bliver kåret til Årets Lærling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brødrene Dahl er klar med massiv investering i klimavenligt emballagesystem

Brødrene Dahl løfter nu sløret for sit næste store, grønne initiativ. Med en investering på et tocifret millionbeløb ombygges centrallageret i Randers, så varer i fremtiden kan pakkes og leveres i kasser af genbrugsplast. De nye kasser kan returneres og anvendes igen og igen i modsætning til traditionelle engangspapkasser.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Storgrossist forbinder forbrugere og installatører i nyt klimainitiativ

Med lanceringen af KlimaHjem.dk rækker Brødrene Dahl for første gang direkte ud til forbrugerne. Den nye hjemmeside hjælper boligejere med at navigere i varmepumpe- og tilskudsjunglen samt skabe kontakt til certificerede installatører.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brødrene Dahl tilbyder grøn bilflåde til medarbejderne

For første gang kan medarbejderne hos Brødrene Dahl vælge mellem el eller hybrid, når selskabet i april 2021 fornyer bilflåden. Danmarks førende grossist inden for VVS og Vand & Kloak tager dermed næste skridt mod en grønnere fremtid.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Cykellevering er et stort hit hos Brødrene Dahl

For 1 måned siden startede Brødrene Dahl med at køre Kvikleveringer ud på cykel fra to butikker i København. Allerede nu er cykelleveringen så stort et hit hos kunderne, at det bliver rullet ud i flere butikker.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere