Nyhedsarkiv

Middelfart Kommune sparer millioner på energioptimering

Mere end 40 procent af alle virksomheders energiudgifter kommer fra bygningers energiforbrug. Kan organisationer spare der, er der derfor store gevinster at hente. En af dem, der har fået øjnene op for potentialet, er foregangskommunen Middelfart.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Schneider Electric ranked a global leader by CDP for the 7th year running for its action on climate change

For the seventh year running, Schneider Electric has been included in CDP’s Climate A List of companies leading the fight against carbon emissions. Only 112 companies worldwide, among nearly 2,500 participants, are selected in this ranking.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt partnerskab hjælper virksomheder til risikofrie energibesparelser

Schneider Electric har store forventninger til sit nye koncept Shared Savings, der sikrer energibesparelser hos danske virksomheder uden risiko og investeringer. Konceptet bygger på et tæt samarbejde om optimering af bygningsautomatikken, hvor energibesparelserne finansierer de grønne tiltag.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

​Herlev Kommune tager hånd om unødigt energispild

Skoler, trafiklys og kommunale pc’er i Herlev bruger nu mindre energi takket være et partnerskab med energivirksomheden Schneider Electric. Jagten på det skjulte energispild medfinansierer en tiltrængt opdatering af skoler, idrætshaller og andre kommunale anlæg

Indhold fra partner

Kommunikation

Danske virksomheder i fælles alliance: Vil skubbe til udviklingen af energi-effektive og sunde bygninger

En række danske aktører har sat sig i spidsen for at fremtidssikre bygningers energiforbrug og indeklima med et globalt kvalitetsmærke; Active House. Og nu får Active House-netværket, der bl.a. tæller partnere som DTU, Teknologisk Institut, Rockwool og Velux, en ny afgørende medspiller i form af Schneider Electric.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Energigigant går forrest i klimakampen

Den 6.-17. november går 30.000 af verdens forskere, toppolitikere, NGO’er og virksomhedsledere til klimakamp. Det sker under COP23 i Bonn, som er det næste store skridt i retning mod et bedre klima, siden Parisaftalen blev indgået til COP21 i 2015.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Schneider-software kåret til markedets bedste inden for bæredygtig rapportering

Internationalt kundepanel kårer for andet år i træk Resource Advisor fra Schneider Electric som den bedste software til strategisk energi- og ressourceoptimering i virksomheder og organisationer. Det sker i analysebureauet Verdantix årlige undersøgelse af effektive software-løsninger til avanceret databehandling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Pelco udvider sit sortimentet af IP-kameraer markant

Pelco by Schneider Electric lancerer nu to nye serier af IP-kameraer, der er med til at udvide sortimentet med mere end 50 kameraer i 2013, som løser de fleste krav til effektiv og pålidelig videoovervågning i alle miljøer.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere