Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Danskerne overser effektive muligheder for energioptimering

Danske boligejere er gode til at skifte elpærer, isolere og investere i energirigtige vinduer. Men de mest energieffektive tiltag kender danskerne kun ganske lidt til. Det viser en ny undersøgelse fra YouGov og Schneider Electric.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

International konkurrence for studerende: Hvad er din vildeste idé til fremtidens grønne smart-cities?

Schneider Electric, den globale frontløber indenfor digital transformation af energistyring, har nu åbnet for tilmeldinger til den prestigefyldte konkurrence ”Go Green in The City 2019”. En årligt tilbagevendende konkurrence for studerende, som konkurrerer i at opfinde innovative løsninger til fremtidens smarte, energieffektive og bæredygtige byer.

Indhold fra partner

Skanderborg spinder guld på spildevand

Skanderborg Forsyning arbejder for at blive ’Den intelligente Vandby’, der med blandt andet grønne, intelligente løsninger optimerer driften af byens spildevand. Det har vist sig at være en god forretning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Schneider Electric bag ny dansk blog om bæredygtighed

Bæredygtighed skal knyttes direkte til forretningsstrategien, hvis virksomheder skal have fuld valuta for deres indsats. Det er budskabet på ny blog, hvor Schneider Electric Danmark sætter fokus på forretningsdrevet bæredygtighed, der giver genlyd på bundlinjen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Grønt partnerskab sparer privathospital for 1 mio. kr. på energiregningen

Schneider Electric og Privathospital Hjertecenter Varde indgår partnerskab efter "shared savings"-modellen, der sikrer energibesparelser for næsten en million kroner ved at justere og optimere hospitalets bygningsautomation.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Visualisering af energiforbruget motiverer unge boligejere

Ældre boligejere er bedre end unge til at udskifte gamle elpærer og vinduer, viser ny undersøgelse fra YouGov. Men en simpel app vil kunne hjælpe med at inspirere de unge til at sænke forbruget – til gavn for både pengepungen og miljøet.

Indhold fra partner

Middelfart Kommune sparer millioner på energioptimering

Mere end 40 procent af alle virksomheders energiudgifter kommer fra bygningers energiforbrug. Kan organisationer spare der, er der derfor store gevinster at hente. En af dem, der har fået øjnene op for potentialet, er foregangskommunen Middelfart.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Schneider Electric ranked a global leader by CDP for the 7th year running for its action on climate change

For the seventh year running, Schneider Electric has been included in CDP’s Climate A List of companies leading the fight against carbon emissions. Only 112 companies worldwide, among nearly 2,500 participants, are selected in this ranking.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt partnerskab hjælper virksomheder til risikofrie energibesparelser

Schneider Electric har store forventninger til sit nye koncept Shared Savings, der sikrer energibesparelser hos danske virksomheder uden risiko og investeringer. Konceptet bygger på et tæt samarbejde om optimering af bygningsautomatikken, hvor energibesparelserne finansierer de grønne tiltag.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

​Herlev Kommune tager hånd om unødigt energispild

Skoler, trafiklys og kommunale pc’er i Herlev bruger nu mindre energi takket være et partnerskab med energivirksomheden Schneider Electric. Jagten på det skjulte energispild medfinansierer en tiltrængt opdatering af skoler, idrætshaller og andre kommunale anlæg

Indhold fra partner

Samfund

Data center industry growth drives need for education and continued focus on sustainability

Industry professionals convene at the Data Centers Denmark event in Copenhagen on May 15th. "We see a growing need for people with data center specific skills," says Tina Schou, Deputy Chairman of the Danish Data Center Industry association and Country Sales Director, Schneider Electric IT Division

Indhold fra partner

Kommunikation

Danske virksomheder i fælles alliance: Vil skubbe til udviklingen af energi-effektive og sunde bygninger

En række danske aktører har sat sig i spidsen for at fremtidssikre bygningers energiforbrug og indeklima med et globalt kvalitetsmærke; Active House. Og nu får Active House-netværket, der bl.a. tæller partnere som DTU, Teknologisk Institut, Rockwool og Velux, en ny afgørende medspiller i form af Schneider Electric.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Energigigant går forrest i klimakampen

Den 6.-17. november går 30.000 af verdens forskere, toppolitikere, NGO’er og virksomhedsledere til klimakamp. Det sker under COP23 i Bonn, som er det næste store skridt i retning mod et bedre klima, siden Parisaftalen blev indgået til COP21 i 2015.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Schneider-software kåret til markedets bedste inden for bæredygtig rapportering

Internationalt kundepanel kårer for andet år i træk Resource Advisor fra Schneider Electric som den bedste software til strategisk energi- og ressourceoptimering i virksomheder og organisationer. Det sker i analysebureauet Verdantix årlige undersøgelse af effektive software-løsninger til avanceret databehandling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Pelco udvider sit sortimentet af IP-kameraer markant

Pelco by Schneider Electric lancerer nu to nye serier af IP-kameraer, der er med til at udvide sortimentet med mere end 50 kameraer i 2013, som løser de fleste krav til effektiv og pålidelig videoovervågning i alle miljøer.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere