Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

VELUX Gruppen og Schneider Electric udvider deres grønne partnerskab

De to parter har netop sat blæk på en ny aftale, som skal accelerere VELUX Gruppens' mål om at blive en klimaneutral virksomhed i 2030.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Energirenovering skal højere op på agendaen

Der er brug for flere intelligente bygninger, der kan spare på energien. Teknologien er her, men den menneskelige adfærd er tungen på vægtskålen, og der mangler viden. Schneider Electric vil gerne være med til at hjælpe på situationen, siger adm. direktør, Helene Egebøl.

0 kommentarer

Medarbejder

Schneider Electric vinder ArbejdsmiljøPrisen 2015

Schneider Electric har vundet årets ArbejdsmiljøPrisen for de ansattes samarbejde om at skabe det gode arbejdsmiljø.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Københavner-kollegie skal gøres grønt

320 kollegielejligheder skal energioptimeres. Udover en sekscifret årlig besparelse skal kollegianerne også konkurrere på affaldssortering og madspild.

Klima, miljø og energi

Software-system booster Færøernes grønne energi

Et nyt software-system skal skabe mere grøn energi i det færøske el-net. Det medfører, at ø-samfundet vil spare store mængder diesel.

Strategi & ledelse

Schneider-medarbejdere på energikursus

Energy Efficiency Awareness træning er et halvdagskursus, som alle Schneider Electrics’ 114.000 medarbejdere skal deltage i. Deres nyerhvervede viden kan også bruges derhjemme.

Klima, miljø og energi

Schneider Electric vil ændre tilgangen til CO2-reduktion i virksomheders forsyningskæder

For mange virksomheder kommer størstedelen af CO2-udslippet fra selve forsyningskæden, hvorfor der er et stort potentiale for at klimaoptimere netop her. Derfor lancerer den globale specialist i energioptimering, Schneider Electric, en ny serviceydelse, der skal hjælpe virksomheder med at identificere og reducere CO2-emissionerne i deres forsyningskæder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dobbelt op for VE-indtjening sammenlignet med fossile brændsler

Virksomhederne på en liste over verdens 200 største grønne selskaber har over det sidste 1½ år skabt dobbelt så meget afkast som deres fossilt drevne konkurrenter, viser rapport. Fire danske virksomheder på listen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

11 direktører afviser at klimaambitioner har for store omkostninger

De Konservative ventes snarligt at fremsætte et beslutningsforslag i Folketinget, som vil tvinge regeringen til at anerkende 2020-målet om 40 pct.'s CO2-reduktion. Direktører fra nogle af Danmarks store virksomheder kalder det ”den helt rigtige vej at gå”.

Klima, miljø og energi

Grønne datacentre vokser i Norden

Grønne datacentre vinder frem i Norden båret frem af bedre teknologi. Det bliver også nødvendigt, for datacentre kan i fremtiden komme til at udlede mere CO2 end flybranchen.

Klima, miljø og energi

Schneider Electric er verdens 9. mest bæredygtige selskab

Energispecialisten Schneider Electric indtager en niende plads på 2015-listen over verdens 100 mest bæredygtige virksomheder. Placeringen medvirker til at gøre selskabet til en attraktiv arbejdsplads, lyder det fra den danske afdeling.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere