Nyhedsarkiv

Kommunikation

8 virksomheder udmærker sig til årets SMV COP-liste

Tillykke til de otte små- og mellemstore virksomheder, der er kommet på SMV COP-listen 2021 og som udmærker sig for deres rapportering om bæredygtighed. Vi udgiver listen for at inspirere andre SMV’er med eksempler på god praksis.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Invitation til dialogmøde hos FSR om dataetik

I årsrapporten 2021 skal store virksomheder, børsnoterede selskaber og finansielle selskaber for første gang afgive en redegørelse for deres arbejde dataetik. Begrebet ”dataetik” er nyt for mange og kan virke abstrakt og svært at få hånd om.

Indhold fra partner

Kommunikation

65 virksomheder bliver vurderet til CSR Prisen 2021

CSR Prisen 2021 hylder de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store danske virksomheder, og i år står konkurrencen om at vinde mellem 65 virksomheder.

Indhold fra partner

Kommunikation

Har I lavet årets bedste bæredygtighedsrapport?

Det er nu muligt at indstille bæredygtighedsrapporter og komme med på listen over store virksomheder, der er med i konkurrencen om CSR Prisen 2021. Deadline for indstillinger er d. 2. juni.

Indhold fra partner

Kommunikation

Seks dialogmøder om rapportering - sæt kryds i kalenderen

FSR - danske revisorers Udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed inviterer til seks dialogmøder i 2021 om god praksis og udvikling i regulering og internationale standarder inden for virksomheders bæredygtighed – med fokus på rapportering.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimakrisen kræver præcise data

Klimamålet om en 70 procents CO2-reduktion kan kun nås, hvis virksomhederne måles og vejes på CO2-udledning.

Indhold fra partner

Kommunikation

Kriterier for CSR Prisen 2021

Vi offentliggør nu kriterierne for næste års CSR Pris, så interesserede virksomheder kan nå at tage stilling til kriterierne, inden de lægger sidste hånd på rapporteringen for 2020.

Indhold fra partner

Kommunikation

Best in class: Arla, Mærsk og Ørsted vinder CSR Prisen

Den prestigefyldte og traditionsrige CSR Pris blev overrakt af H.K.H. Kronprinsessen til Arla Foods, A.P. Møller-Mærsk og Ørsted på Børsen i København i dag.

Indhold fra partner

Kommunikation

Best in class: syv virksomheder nomineret til CSR Prisen 2020

CSR Prisen 2020 tildeles de bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima. Tillykke til de syv nominerede virksomheder: Arla, Grundfos og PensionDanmark samt A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Rockwool og Ørsted. Prisen uddeles den. 26. oktober.

Indhold fra partner

Kommunikation

Nedtælling til SMV COP-listen 2021

På tirsdag d. 7/9 løfter vi sløret for hvem, der udmærker sig til at komme på SMV COP-listen 2021 for god rapportering om bæredygtighed. Global Compact Network Denmark og FSR – danske revisorer udgiver listen for tredje gang og du kan se med online.

Indhold fra partner

Kommunikation

Vær med når vi annoncerer SMV COP-listen 2021

FSR - danske revisorer og Global Compact Network Denmark inviterer til SMV COP 2021, hvor vi offentliggør listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet. Det sker den 7. september og alle kan være med når vi livestreamer fra eventet.

Indhold fra partner

Kommunikation

Fristen for indstilling til CSR Prisen 2021 nærmer sig

Med CSR Prisen 2021 sætter FSR - danske revisorer fokus på de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store virksomheder. Indstil jeres rapport senest 2. juni.

Indhold fra partner

Kommunikation

Lancering af CSR Prisen 2021

CSR Prisen 2021 sætter fokus på de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed. De 50 største virksomheder er allerede udvalgt, og nu kan andre store virksomheder indstille deres rapport og komme på listen af virksomheder der vurderes til prisen.

Indhold fra partner

Kommunikation

SMV COP 2021 – succesen fortsætter

Små og mellemstore virksomheder, der arbejder med Global Compacts 10 principper for samfundsansvar, kan blive til inspiration for andre. Hvordan? Få jeres Communication on Progress (COP) rapport på SMV COP-listen 2021.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Følg god praksis: Tag ESG-tallene med i årsrapporten

Nøgletal inden for de miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige områder er ingenlunde blevet mindre relevante i 2020. Vi opfordrer derfor til at følge god praksis og medtage de ESG-nøgletal, der er mest relevante for virksomheden i årsrapporten for 2020.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR Prisen 2020: Arla opfordrer til modigt at fortælle om udfordringer og dilemmaer

Arla vandt CSR Prisen for bedste rapport om samfundsansvar, bæredygtighed og klima blandt store unoterede virksomheder. For Arla er den årlige rapport afgørende for at kunne kommunikere troværdigt og transparent om indsatser i forhold til bæredygtighed.

Indhold fra partner

Kommunikation

Følg med når vi livestreamer fra Børsen: #CSRdag 2020 og CSR Prisen 2020

Vi livestreamer CSR Konferencen og uddelingen af CSR Prisen fra Børssalen, så alle interesserede kan være med mandag den 26. oktober. Vi starter kl. 12.30 og runder konferencen af kl. 16.40. Vi ser frem byde dig velkommen online til #CSRdag 2020.

Indhold fra partner

Samfund

2000 virksomheder har særlig stor indflydelse på Verdensmålene

Der er 20 danske virksomheder på SDG2000, som er en liste af 2000 virksomheder, der vurderes at have så stor og global indflydelse, at de kan bidrage væsentligt til indfrielsen af Verdensmålene i 2030. Bag listen står World Benchmarking Alliance, og vi har bedt initiativets direktør Gerbrand Haverkamp sætte ord på tankerne bag SDG2000.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Invitation: Se med, når vi annoncerer SMV COP-listen 2021

Vær med når FSR - danske revisorer og Global Compact Network Denmark inviterer til SMV COP 2021. Det sker den 7. september, hvor vi offentliggør listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet og alle kan være med når vi livestreamer fra eventet.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR Prisen 2021: 45 virksomheder sendes videre til nærmere vurdering

CSR Prisen 2021 hylder de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store danske virksomheder. Ud af de 65 virksomheder i puljen går 45 videre til vurdering efter en indledende screening. CSR Prisen uddeles den 26. oktober på Børsen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Invitation: Dialogmøde om Corporate Sustainability Reporting Directive

FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed inviterer virksomheder, investorer og andre interesserede til dialogmøde om EU-kommissionens nyligt udsendte forslag til et opdateret direktiv om bæredygtighedsrapportering.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dialogue meeting: Accounting for climate

Are climate-related matters relevant to financial reporting? How should climate-related matters be factored into a company’s financial reporting? What steps can companies take to integrate material climate-related matters into financial reporting?

Indhold fra partner

Kommunikation

Invitation: Webinar om ESG-nøgletal i årsrapporten

Finansforeningen/CFA Society Denmark, FSR – danske revisorer og Nasdaq Copenhagen inviterer til webinar d. 8 februar kl. 10.00-10.55, hvor du kan høre om PensionDanmark og Arlas erfaringer med at gøre brug af ESG-hoved- og nøgletal i årsrapporten.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR Prisen 2020: Ørsted opfordrer til, at arbejdet med bæredygtighed understøtter Paris-aftalen

Ørsted blev delt vinder af CSR Prisen 2020 for bedste rapport om samfundsansvar, bæredygtighed og klima blandt store børsnoterede virksomheder. For Ørsted er rapporten et strategisk værktøj, der anvendes som løftestang til at drive bæredygtighedsarbejdet.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR Prisen 2020: Mærsk opfordrer til åbenhed i rapporteringen

Mærsk blev delt vinder af CSR Prisen 2020 for bedste rapport om samfundsansvar, bæredygtighed og klima blandt store børsnoterede virksomheder. For Mærsk er rapporten et referencepunkt i dialog om bæredygtighed med fx investorer, kunder og journalister.

Indhold fra partner

Kommunikation

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2020

H.K.H. Kronprinsessen uddeler for syvende år i træk CSR Prisen til de virksomheder, der har udgivet Danmarks bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima. Prisuddelingen finder sted mandag den 26. oktober på Børsen i København.

Indhold fra partner

Kommunikation

Adfærd: Vil Coronakrisen blive en milepæl for bæredygtig forbrugeradfærd?

Coronakrisen har tydeliggjort konsekvenserne af vores handlinger for klimaet og giver stof til eftertanke i forhold til normer og rutiner. Men hvad betyder det for vores adfærd, når krisen klinger af? Kan vi fx forvente at se en mere bæredygtig forbrugeradfærd eller er vi vanedyr, der snart vender tilbage til de gamle rutiner?

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere