Nyhedsarkiv

Kommunikation

CSR Prisen 2022 – Mærsks strategiske ESG mål driver rapporteringen om fremdrift

Mærsk ser rapporteringen som et vigtigt redskab i at holde virksomheden ansvarlig for fremgang på bæredygtighedsområdet og i forhold til deres ESG målsætninger.

Indhold fra partner

Kommunikation

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2022 blandt otte nominerede virksomheder

H.K.H. Kronprinsessen uddeler for ottende gang FSR – danske revisorers CSR Pris til de virksomheder, der har udgivet Danmarks bedste rapporter om bæredygtighed, samfundsansvar og ESG. Prisuddelingen finder sted d. 11. oktober 2022 på Børsen i København.

Indhold fra partner

Kommunikation

100+ virksomheder vurderes til CSR Prisen 2022

Antallet af virksomheder i vurderingspuljen til CSR Prisen 2022 er i år øget til 112. Virksomhederne er bredt repræsenteret på tværs af brancher, inklusiv den finansielle sektor blandt både unoterede og børsnoterede virksomheder. Se listen her.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

SMV'er, der arbejder med Global Compacts 10 principper for samfundsansvar, kan blive til inspiration for andre

SMV’er, der mener, at de har udarbejdet en god Communication on Progress (CoP)-rapport, der er præget af fremdrift, har nu mulighed for at inspirere og motivere andre SMV’ers rapporteringsarbejde.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR Prisen: Carlsberg ser engagement med leverandører som afgørende for den bæredygtige omstilling.

Carlsberg modtog CSR Prisen 2021 for store børsnoterede danske virksomheder. Ifølge Carlsberg ligger der en stor opgave i at reducere scope 3 og tæt dialog og fælles forståelse af behovet for den bæredygtige omstilling blandt leverandørerne er centralt.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Best in class: Arla og Carlsberg vinder CSR Prisen 2021

Efter et tæt kapløb mellem de nominerede fik Arla og Carlsberg i dag overrakt den traditionsrige CSR Pris på Børsen i København. Som prisvindere kan Arla og Carlsberg bryste sig af at være bedst til at formidle arbejdet med samfundsansvar og bæredygtighed

Indhold fra partner

Kommunikation

8 virksomheder udmærker sig til årets SMV COP-liste

Tillykke til de otte små- og mellemstore virksomheder, der er kommet på SMV COP-listen 2021 og som udmærker sig for deres rapportering om bæredygtighed. Vi udgiver listen for at inspirere andre SMV’er med eksempler på god praksis.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Invitation til dialogmøde hos FSR om dataetik

I årsrapporten 2021 skal store virksomheder, børsnoterede selskaber og finansielle selskaber for første gang afgive en redegørelse for deres arbejde dataetik. Begrebet ”dataetik” er nyt for mange og kan virke abstrakt og svært at få hånd om.

Indhold fra partner

Kommunikation

65 virksomheder bliver vurderet til CSR Prisen 2021

CSR Prisen 2021 hylder de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store danske virksomheder, og i år står konkurrencen om at vinde mellem 65 virksomheder.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR Prisen 2022 - STARK Group styrker koblingen mellem det finansielle og ESG i rapporteringen

Ifølge STARK Group er der brug for at sikre, at ESG data har samme kvalitet som den finansielle rapportering for yderligere at styrke koblingen mellem ESG og finans.

Indhold fra partner

Kommunikation

Feltet indsnævret: 15 rapporteringer i opløb til CSR Prisen 2022

Rapporter fra 15 navngivne virksomheder vurderes nærmere af CSR Prisens dommerpanel for at afgøre, hvem der skal nomineres til CSR Prisen 2022. Vi uddeler prisen d. 11. oktober til #CSRDag22 på Børsen i København - tilmeld dig konferencen allerede nu.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR Prisen 2022

Hvem er best-in-class til rapportering om bæredygtighed? Med CSR Prisen 2022 inspirerer FSR – danske revisorer med god rapporteringsskik inden for bæredygtighed, samfundsansvar og ESG i store danske virksomheder. I år vurderer vi over 100 virksomheder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Kom til FSR – danske revisorers dialogmøde om bæredygtighedsrapportering, kommunikation og greenwashing den 30. marts

Kom og hør mere om mellem bæredygtighedsrapportering, kommunikation & greenwashing

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR Prisen: Arla vil fokusere på balancen mellem E, S og G i 2021-rapporteringen

CSR Prisen 2021 blandt store unoterede danske virksomheder gik til Arla. Ifølge Arla kræver det en solid indsats at forstå sin egen værdikæde og få adgang til valide data og dermed skabe grundlaget for at kunne sætte ambitiøse klimamål.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Best in class: seks virksomheder nomineret til CSR Prisen 2021

CSR Prisen 2021 tildeles de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store danske virksomheder. Tillykke til de nominerede: Arla, Grundfos og Salling Group samt A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg og Ørsted. Vær med når prisen uddeles 26/10.

Indhold fra partner

Kommunikation

Nedtælling til SMV COP-listen 2021

På tirsdag d. 7/9 løfter vi sløret for hvem, der udmærker sig til at komme på SMV COP-listen 2021 for god rapportering om bæredygtighed. Global Compact Network Denmark og FSR – danske revisorer udgiver listen for tredje gang og du kan se med online.

Indhold fra partner

Kommunikation

Vær med når vi annoncerer SMV COP-listen 2021

FSR - danske revisorer og Global Compact Network Denmark inviterer til SMV COP 2021, hvor vi offentliggør listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet. Det sker den 7. september og alle kan være med når vi livestreamer fra eventet.

Indhold fra partner

Kommunikation

Fristen for indstilling til CSR Prisen 2021 nærmer sig

Med CSR Prisen 2021 sætter FSR - danske revisorer fokus på de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store virksomheder. Indstil jeres rapport senest 2. juni.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR Prisen 2022: A.P. Møller – Mærsk og STARK Group er best-in-class

A.P. Møller Mærsk og STARK Group kunne i dag lade sig hylde, da de fik overrakt CSR Prisen 2022 på Børsen af H.K.H. Kronprinsessen. Den prestigefyldte og traditionsrige pris uddeles til de bedste rapporteringer inden for bæredygtighed, samfund og ESG.

Indhold fra partner

Kommunikation

44 rapporteringer om bæredygtighed er med i opløbet til CSR Prisen 2022

CSR Prisen 2022 sætter fokus på best-in-class rapportering om bæredygtighed, og barren ligger højt i år. Den indledende screening af årets pulje på 112 virksomheder sender 44 virksomheders rapportering videre til nærmere faglig kvalificering.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Invitation til dialogmøde hos FSR om double materiality

FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed inviterer virksomheder, finansielle aktører og andre interesserede til dialogmøde om Double Materiality med særligt fokus på ”udefra og ind-perspektivet."

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Invitation til dialogmøde om global ensartethed i bæredygtighed og ESG-standarder: EFRAG og ISSB

FSR's Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed inviterer til dialogmøde om praksis og udviklinger i regulering og internationale standarder inden for virksomheders bæredygtighedsrapportering. Vær med, når det sker d. 30. november kl. 14-15.30 2021.

Indhold fra partner

Kommunikation

International pris til Global Compact Network Denmark og FSR – danske revisorer for partnerskab om SMV’ernes rapportering

Global Compact Network Denmark og FSR – danske revisorers partnerskab, som har til formål at forbedre danske virksomheders bæredygtighedsrapportering, har modtaget international anerkendelse i form af en ISAR Honour Award.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nasdaq sætter strøm til ESG-agendaen

På #CSRdag2021 sætter vi fokus på behovet for bæredygtig acceleration og har sat Carsten Borring fra Nasdaq Copenhagen i stævne for at høre om fondsbørsens rolle i at fremme bæredygtighed og brugen af ESG-oplysninger blandt virksomheder og investorer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Invitation: Se med, når vi annoncerer SMV COP-listen 2021

Vær med når FSR - danske revisorer og Global Compact Network Denmark inviterer til SMV COP 2021. Det sker den 7. september, hvor vi offentliggør listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet og alle kan være med når vi livestreamer fra eventet.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR Prisen 2021: 45 virksomheder sendes videre til nærmere vurdering

CSR Prisen 2021 hylder de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store danske virksomheder. Ud af de 65 virksomheder i puljen går 45 videre til vurdering efter en indledende screening. CSR Prisen uddeles den 26. oktober på Børsen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Invitation: Dialogmøde om Corporate Sustainability Reporting Directive

FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed inviterer virksomheder, investorer og andre interesserede til dialogmøde om EU-kommissionens nyligt udsendte forslag til et opdateret direktiv om bæredygtighedsrapportering.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere