Nyhedsarkiv

Samfund

Dataetik handler også om forretning

Med nyt rapporteringskrav kravler dataetik længere ind på især de store virksomheders dagsorden. Men det vigtigste er, at man får dilemmaerne frem, når man udvikler sin forretning, for nogle gange er der penge, man af dataetiske årsager ikke skal tjene.

0 kommentarer

Kommunikation

”Det skal være nemmere at finde Holger”

FSR – danske revisorer vil have nem adgang til data for samfundsansvar, bæredygtighed og klima, som desuden skal være nemmere at sammenligne. Det er en vigtig del af opskriften på en vinder-rapport i konkurrencen om CSR-prisen 2020.

0 kommentarer

Kommunikation

Her er CSR-prisen 2015s fire vindere

Fire virksomheder blev hyldet for deres gode rapportering som afslutning på CSR-konferencen mandag d. 7. september.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Kom godt i gang med CSR-rapportering

CSR-udvalget under FSR – danske revisorer har udarbejdet publikationen "Godt i gang med CSR-rapportering", som blandt andet introducerer nogle af de vigtigste overvejelser, virksomheder bør gøre sig i forbindelse med CSR-rapportering.

Kommunikation

NKT: Global Compact-rapporten skal være kort

Hvis Global Compact-rapporten er kort og konkret, stiger chancen for, at nogen gider læse den, lyder det fra NKT. I sidste uge fik koncernen en pris for sin rapportering.

Kommunikation

Revisorer ignorerer CSR-lovgivningen

Ulovlige fejl og mangler i virksomhedernes CSR-rapportering får lov at slippe gennem revisorernes kontrol, selvom de har pligt til at råbe vagt i gevær. CSR-ekspert er ”meget overrasket”, og revisorernes brancheorganisation erkender problemet.

Samfund

Indspark: Velkommen debat om ansvarlig skat

Samfund

15 ESG-nøgletal som alle bør bruge

Børsen i København vil have alle virksomheder til at rapportere på ESG, og de kan starte med de 15 nøgletal som er i det overblik Nasdaq Nordic, Finansforeningen og FSR frigav på Folkemødet i dag.

0 kommentarer

Kommunikation

Mærsk vinder CSR-pris for tredje gang i træk

Hovedprisen ved FSR’s årlige prisuddeling gik til A.P. Møller - Mærsk, som vinder for årets bedste CSR-rapport. Det er tredje år i træk, at Mærsk løber med prisen.

Kommunikation

Indstil din virksomhed til CSR-pris

Det er ved at være sidste udkald for tilmelding til dette års CSR-pris, der uddeles for bedste CSR-rapportering. Fristen er på fredag.

Kommunikation

Hæder til bedste CSR-rapportering

Hovedprisen ved FSR’s årlige CSR-prisuddeling gik til Mærsk for "Bedste samlede CSR-rapportering i 2012." Udover hovedprisen blev der også delt priser ud i tre underkategorier, hvor blandt andet Middelfart Sparekasse og TOP TOY gjorde sig bemærket.

Kommunikation

FSR gav CSR-prisen 2011 til Novo Nordisk og LEGO

Foreningen af Statsautoriserede Revisorer uddelte torsdag den 6. oktober sin CSR-priser for bedste rapportering om samfundsansvar. De gik til to af Danmarks største virksomheder, Novo Nordisk og LEGO.

Samfund

2000 virksomheder har særlig stor indflydelse på Verdensmålene

Der er 20 danske virksomheder på SDG2000, som er en liste af 2000 virksomheder, der vurderes at have så stor og global indflydelse, at de kan bidrage væsentligt til indfrielsen af Verdensmålene i 2030. Bag listen står World Benchmarking Alliance, og vi har bedt initiativets direktør Gerbrand Haverkamp sætte ord på tankerne bag SDG2000.

Indhold fra partner

Kommunikation

Dansk rapportering fortæller rigeligt, forklarer for lidt

Hvis arbejdet med samfundsansvar skal være en del af vurderingen af virksomhedens værdi, så skal de store danske virksomheder oppe sig på, hvad de gør med tallene i deres rapportering.

0 kommentarer

Kommunikation

Indstil din virksomhed til CSR Rapporteringspriserne 2014

CSR Rapporteringspriserne uddeles for i år 20. gang af FSR - danske revisorer. Fristen for indstillinger er 27. juni.

Kommunikation

Mærsk vil fortælle om CSR-dilemmaerne

De ubekvemme historier om underbetalte filippinske arbejdere skal med i CSR-rapporten, lyder det fra Mærsk.

Kommunikation

Mærsk rapporterer bedst

A.P. Møller–Mærsk fik i dag revisorernes CSR-pris for bedste samlede CSR-rapportering i 2012.

Kommunikation

Fem vindere af CSR-prisen 2010

Den 8. december fik fem virksomheder tildelt priser for god CSR rapportering. Foreningen af Statsautoriserede Revisorer, som står for uddelingen af priserne, havde blandt andet udvalgt Danisco og Novozymes.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere