Nyhedsarkiv

Kommunikation

”Det skal være nemmere at finde Holger”

FSR – danske revisorer vil have nem adgang til data for samfundsansvar, bæredygtighed og klima, som desuden skal være nemmere at sammenligne. Det er en vigtig del af opskriften på en vinder-rapport i konkurrencen om CSR-prisen 2020.

Kommunikation

Her er CSR-prisen 2015s fire vindere

Fire virksomheder blev hyldet for deres gode rapportering som afslutning på CSR-konferencen mandag d. 7. september.

Strategi & ledelse

Kom godt i gang med CSR-rapportering

CSR-udvalget under FSR – danske revisorer har udarbejdet publikationen "Godt i gang med CSR-rapportering", som blandt andet introducerer nogle af de vigtigste overvejelser, virksomheder bør gøre sig i forbindelse med CSR-rapportering.

Kommunikation

NKT: Global Compact-rapporten skal være kort

Hvis Global Compact-rapporten er kort og konkret, stiger chancen for, at nogen gider læse den, lyder det fra NKT. I sidste uge fik koncernen en pris for sin rapportering.

Kommunikation

Revisorer ignorerer CSR-lovgivningen

Ulovlige fejl og mangler i virksomhedernes CSR-rapportering får lov at slippe gennem revisorernes kontrol, selvom de har pligt til at råbe vagt i gevær. CSR-ekspert er ”meget overrasket”, og revisorernes brancheorganisation erkender problemet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere