Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Red Barnet og Middelfart Sparekasse indgår toårigt partnerskab

De næste to år er det Red Barnet, der kommer til at nyde godt af Middelfart Sparekasses unikke opsparingskoncept, MS Fokus.

Indhold fra partner

Medarbejder

Middelfart Sparekasse er Europas tredjebedste arbejdsplads

I november 2016 fik Middelfart Sparekasse titlen som Danmarks bedste arbejdsplads. Nu kan sparekassen også kalde sig Europas tredjebedste arbejdsplads.

Indhold fra partner

Medarbejder

Middelfart Sparekasse er landets bedste arbejdsplads

Great Place to Work kårede tirsdag aften sparekassen som landets bedste arbejdsplads ved et gallashow i Cirkusbygningen.

Indhold fra partner

Samfund

177.750 kroner fra Middelfart Sparekasse til Mødrehjælpen

To-årigt samarbejde med Middelfart Sparekasse giver tilsammen Mødrehjælpen over 300.000 kroner.

Indhold fra partner

Kommunikation

Middelfart Sparekasse støtter kampen mod mobning

Håndboldspiller Mikkel Hansen har startet et nyt initiativ mod mobning. Mikkel har stiftet foreningen MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der modarbejder mobning og trash talk. Middelfart Sparekasse støtter det gode budskab.

Indhold fra partner

Kommunikation

Arbejdsglæden topper i Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse blev 13. år i træk kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place To Work Institute. Med udgangspunkt i en analyse af medarbejdertrivsel og arbejdspladskultur, blev Sparekassen i 2014 placeret på en 5.plads.

Indhold fra partner

Samfund

Victoria og Mads er med i Pengeuge – vi gør børn klogere på penge

Over 700 skoleklasser over hele landet har det til fælles, at de bruger en hel uge på at blive klogere på penge og privatøkonomi. Det er Finans Danmark og Danmarks Matematiklærerforening, der i fællesskab står bag den årligt tilbagevendende Pengeuge. Og vi er naturligvis med. Victoria Jakobsen Kyster og Mads Houlberg Olesen fra vores Kolding-afdeling er et par af de kolleger, som bruger nogle timer i denne uge på at undervise i privatøkonomi.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Middelfart Sparekasse årsrapport 2016

Velkommen til Middelfart Sparekasses redegørelse for samfundsansvar

Indhold fra partner

Kommunikation

Vi spreder varme til kræftpatienter på Fyn

Fynske Christine Landry Brandt er initiativtager til Kemoknit, hvor hun indsamler strikkede huer til kræftpatienter på OUH. Vi hjælper Christine ved at stille vores afdelinger på Fyn til rådighed for indsamlingen.

Indhold fra partner

Medarbejder

Sparekasse er landets næstbedste arbejdsplads

Arbejdsmiljøet har aldrig været bedre i Middelfart Sparekasse. Det gav en andenplads i konkurrencen om Danmarks Bedste Arbejdsplads.

Indhold fra partner

Kommunikation

Middelfart Sparekasse er indstillet til CSR People Prize 2015

CSR People Prize uddeles den 7. oktober 2015 til det landsdækkende CSR Award Show i Vejle, og Middelfart Sparekasse er med på listen over indstillede virksomheder med mere end 100 medarbejdere.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere