Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Jagten på Årets Klimaiværksætter 2021 sættes ind

Middelfart Sparekasse og de regionale erhvervshuse kårer til september Årets Klimaiværksætter for anden gang. Kandidater til titlen og præmien på 250.000 kr. kan nu melde sig. Vinderen findes i forbindelse med det nationale klimafolkemøde i Middelfart.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR-pris til Middelfart Sparekasse for mangeårigt arbejde med samfundsansvar

Great Place to Work uddelte i forbindelse med kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser en særpris til Middelfart Sparekasse for sparekassens arbejde med samfundsansvar.

Indhold fra partner

Kommunikation

202.546 kroner fra sparekasse til hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne får over 200.000 kroner ud af det første års samarbejde med Middelfart Sparekasse.

Indhold fra partner

Kommunikation

Middelfart Sparekasse støtter de røde næser

Middelfart Sparekasse har netop indgået et toårigt samarbejde med Danske Hospitalsklovne. Gennem en særlig konto kan kunderne spare op og samtidig støtte et velgørende formål.

Indhold fra partner

Samfund

Leg og familiehygge i velgørenhedens tegn

Tag børnene med til Middelfart Sparekasses årlige Familiedag og støt samtidig Hospitalsklovnene lørdag den 31. oktober kl. 9.30-12.00 i Lillebæltshallerne i Middelfart.

Indhold fra partner

Kommunikation

Middelfart Sparekasse er blandt Europas bedste arbejdspladser

Great Place to Work® har offentliggjort en liste over Europas Bedste Arbejdspladser, og her kommer Middelfart Sparekasse ind på en flot 13. plads.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Red Barnet og Middelfart Sparekasse indgår toårigt partnerskab

De næste to år er det Red Barnet, der kommer til at nyde godt af Middelfart Sparekasses unikke opsparingskoncept, MS Fokus.

Indhold fra partner

Medarbejder

Middelfart Sparekasse er Europas tredjebedste arbejdsplads

I november 2016 fik Middelfart Sparekasse titlen som Danmarks bedste arbejdsplads. Nu kan sparekassen også kalde sig Europas tredjebedste arbejdsplads.

Indhold fra partner

Medarbejder

Middelfart Sparekasse er landets bedste arbejdsplads

Great Place to Work kårede tirsdag aften sparekassen som landets bedste arbejdsplads ved et gallashow i Cirkusbygningen.

Indhold fra partner

Samfund

177.750 kroner fra Middelfart Sparekasse til Mødrehjælpen

To-årigt samarbejde med Middelfart Sparekasse giver tilsammen Mødrehjælpen over 300.000 kroner.

Indhold fra partner

Kommunikation

Middelfart Sparekasse støtter kampen mod mobning

Håndboldspiller Mikkel Hansen har startet et nyt initiativ mod mobning. Mikkel har stiftet foreningen MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der modarbejder mobning og trash talk. Middelfart Sparekasse støtter det gode budskab.

Indhold fra partner

Kommunikation

Arbejdsglæden topper i Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse blev 13. år i træk kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place To Work Institute. Med udgangspunkt i en analyse af medarbejdertrivsel og arbejdspladskultur, blev Sparekassen i 2014 placeret på en 5.plads.

Indhold fra partner

Samfund

Victoria og Mads er med i Pengeuge – vi gør børn klogere på penge

Over 700 skoleklasser over hele landet har det til fælles, at de bruger en hel uge på at blive klogere på penge og privatøkonomi. Det er Finans Danmark og Danmarks Matematiklærerforening, der i fællesskab står bag den årligt tilbagevendende Pengeuge. Og vi er naturligvis med. Victoria Jakobsen Kyster og Mads Houlberg Olesen fra vores Kolding-afdeling er et par af de kolleger, som bruger nogle timer i denne uge på at undervise i privatøkonomi.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Middelfart Sparekasse årsrapport 2016

Velkommen til Middelfart Sparekasses redegørelse for samfundsansvar

Indhold fra partner

Kommunikation

Vi spreder varme til kræftpatienter på Fyn

Fynske Christine Landry Brandt er initiativtager til Kemoknit, hvor hun indsamler strikkede huer til kræftpatienter på OUH. Vi hjælper Christine ved at stille vores afdelinger på Fyn til rådighed for indsamlingen.

Indhold fra partner

Medarbejder

Sparekasse er landets næstbedste arbejdsplads

Arbejdsmiljøet har aldrig været bedre i Middelfart Sparekasse. Det gav en andenplads i konkurrencen om Danmarks Bedste Arbejdsplads.

Indhold fra partner

Kommunikation

Middelfart Sparekasse er indstillet til CSR People Prize 2015

CSR People Prize uddeles den 7. oktober 2015 til det landsdækkende CSR Award Show i Vejle, og Middelfart Sparekasse er med på listen over indstillede virksomheder med mere end 100 medarbejdere.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere