Nyhedsarkiv

Strategi & ledelse

Innovation: Somnox ’krammepude’ fra Auping

Auping er meddesigner og producent af den første sovepude med menneskelige hjerteslag og vejrtrækning i verden. Sovepuden er designet sammen med Aupings ingeniører og Robotics Institute ved TU Delft og produceret på Aupings bæredygtige fabrik i Holland. Auping og forventer at have sovepuden på markedet i Danmark i begyndelsen af 2019.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Større interesse for bæredygtige produkter til boligen

Inden for de sidste to år ses en stigning i interessen for og danskernes syn på bæredygtighed, miljø og usunde materialer i boligen. 34 pct. af danskerne finder det vigtigt at købe bæredygtige produkter til boligen. Det viser en ny undersøgelse af Auping.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Politik om nul affald: Auping Leavings

Hos Auping vil vi producere 100% bæredygtigt, og derfor bekæmper vi spild overalt, hvor det er muligt. Det gælder således også brugen af materialer og tekstiler.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Gå i seng med god samvittighed

Der er ingen grund til at ligge søvnløs om natten og tænke på miljøet. Auping sigter mod, at forbrugere i fremtiden kan gå i seng med god samvittighed og har en ambition om inden 2020 at være 100 pct. bæredygtige.

Indhold fra partner

Supply chain

Auping genbruger din gamle madras

Den hollandske sengeproducent Auping arbejder med fokus på bæredygtighed og miljø. Hvert år smides flere tusind madrasser ud til forbrænding eller på lossepladsen. Auping ønsker at stoppe denne unødige forurening og bidrage til en bedre løsning for miljøet med tilbageleveringssystemet Auping Take Back System® (ATBS).

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Aupings bæredygtighedsrejse 2010-2017

I 2010 tog Auping en beslutning om at sigte mod at blive 100 pct. bæredygtige inden 2020. Kalenderen siger nu snart 2018 og hermed giver vi et stolt indblik i, hvor langt vi er kommet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtighed indbefatter og involverer mennesker

En bæredygtighedspolitik kan ikke gennemføres på egen hånd. Auping investerer derfor i relationerne med sine medarbejdere og partnere og inddrager dem i de procesorienterede metoder, hvor det er muligt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Hvordan bygger man en bæredygtig fabrik?

Auping har altid været bevidst om at spare på energien. I 2012 indledte vi opførelsen af et nyt byggeri med alle muligheder for også at prioritere bæredygtighed - men hvad skulle der til? Her deler vi vores trin til opbygningen af en bæredygtig fabrik.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Auping vil være garant for en bæredygtig nattesøvn

Solvarmeanlæg, regnvand, vind-energi og fokus på miljøvenlig maling. Sengeproducenten Auping går som de første i branchen hele vejen mod en bæredygtig fremtid. Den 1. maj 2015 er tre fabrikker lagt sammen i én bæredygtig fabrik, som skal producere de ikoniske designsenge fra Auping til hele verden. I 2017 vil fabrikken have en positiv indflydelse på miljøet, da den producerer mere energi og renere vand og luft til miljøet, end den forbruger.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere