Nyhedsarkiv

Medarbejder

Konference om autisme og arbejdsliv: Arbejdsgivere skal give mennesker med autisme en chance

”De uundværlige – med sans for detaljen” er et innovationsprojekt fra ISS, der gennem viden og redskaber skal hjælpe mennesker med autisme til et godt arbejdsliv.

Indhold fra partner

Samfund

Varme velkomster til nye borgere i januar-kolde Danmark

Velkomstalliancen har et mål om at gøre Danmark til et velkomstland i verdensklasse. Et land, hvor man som ny borger hurtigere bliver en del af fællesskabet. I løbet af uge 4 vil Velkomstalliancen give mindst 1.000 velkomster i det der kaldes Velkomstugen. ISS bakker op om Velkomstugen, og vil give varme velkomster til vores lederkonference den 22. januar 2019.

Indhold fra partner

Kommunikation

KONFERENCE: Ledelse i et mangfoldigt perspektiv

ISS inviterer til en gratis konference og prisuddeling den 27. september 2018, hvor vi med udgangspunkt i ny forskning stiller skarpt på, hvordan ledelse af mangfoldige teams styrker den enkelte leders kompetencer. Mød bl.a. journalist, tv-vært og forfatter Abdel Aziz Mahmoud og ISS’ Group CEO Jeff Gravenhorst.

Indhold fra partner

Medarbejder

Er din virksomhed vinderen af ISS Diversity Prize 2018?

Den 27. september 2018 uddeler ISS for fjerde gang ISS Diversity Prize. I år uddeles prisen til en virksomhed, der arbejder struktureret og resultatorienteret med ledelse af mangfoldige teams. Indstil din virksomhed til prisen allerede nu.

Indhold fra partner

Medarbejder

To ISS’ere er rekrutteret til Røde Kors’ Katastrofeberedskab

Dorte Sigh og Jens Østergaard Johansen kan sendes til katastrofeområder med 48 timers varsel. De glæder sig over muligheden for at gøre en forskel og hjælpe mennesker, der er fanget af en katastrofe.

Indhold fra partner

Medarbejder

IKEA vinder ISS Diversity Prize 2017

VELUX A/S, IKEA og DR SymfoniOrkestret var nomineret til ISS Diversity Prize, som blev uddelt ved CBS Diversity Day den 27. april 2017. IKEA vandt prisen for deres arbejde med mangfoldige talenter, som har skabt forbedret bundlinje, innovation og forbedret service til IKEA’s mangfoldige kundegruppe.

Indhold fra partner

Medarbejder

En af Danmarks største arbejdspladser anerkendes for godt arbejdsmiljø

7.500 ansatte hos serviceorganisationen ISS kan glæde sig over, at deres arbejdsplads under en nylig re-certificering igen har gjort sig fortjent til Arbejdstilsynets grønne kronesmiley. ISS anerkendes for fortsat at gøre en ekstraordinær indsats for at sikre en høj standard inden for arbejdsmiljø.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Letter to Our Stakeholders

Our focus at ISS is to create shareholder value and this informs every aspect of our strategic direction. In 2015, we grew our Profit before amortisation/impairment of acquisition-related intangibles by more than 50% from DKK 1,816 million to DKK 2,785 million, leading to a significant increase in operating cash flow for the year.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Lotte Hjortlund Andersen fra ISS er blandt verdens mest indflydelsesrige CSR-chefer

ISS Danmarks CSR-chef, Lotte Hjortlund Andersen, er af den verdensomspændende organisation World CSR Day blevet kåret som en af de 100 mest indflydelsesrige CSR-ledere i verden.

Indhold fra partner

Samfund

ISS Danmark fremlægger effektrapport om arbejde med udsatte borgere

ISS arbejder målrettet med at hjælpe udsatte borgere i job eller tættere på arbejdsmarkedet. Ny effektrapport på indsatsen i 2018 dokumenterer, at beskæftigelsesindsatsen har skabt stor værdi for både den enkelte borger og samfundet.

Indhold fra partner

Medarbejder

Supermangfoldighed styrker forretningen

Kampen om arbejdskraft og talenter står højt på agendaen i danske virksomheder. Ny forskning fra CBS og ISS Danmark viser, at supermangfoldighed er et greb til at imødegå udfordringen.

Indhold fra partner

Røde Kors og ISS holder ferielejr for udsatte familier

Røde Kors og ISS holder igen i år ferielejr i Hillerød for udsatte familier, hvor forældrene kan danne netværk med folk, der er på arbejdsmarkedet.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: ISS CSR rapport 2017

Som en af Danmarks største arbejdsgivere har vi et stort ansvar. Ansvar for et sundt arbejdsmiljø. Ansvar for at mindske miljøbelastningen fra vores aktiviteter. Ansvar for at vores samfund udvikler sig med stigende velstand og voksende muligheder for alle. Og det ansvar tager vi meget seriøst.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

ISS research shows: Diversity grows leadership performance

New ISS research shows that management of diverse teams strengthens managers’ competencies within communication, relationship building, and talent development.

Indhold fra partner

Samfund

ISS er nomineret til Fællesskabsprisen

Den 22. juni bliver det afgjort, hvem der vinder Fællesskabsprisen 2017. Projekt Headstart er nomineret til Fællesskabsprisen for at få flygtninge hurtigt ud på arbejdsmarkedet. Det er et samarbejde mellem ISS, Røde Kors, 3F og STAR.

Indhold fra partner

Medarbejder

ISS skal dele erfaringer om mangfoldighed med resten af Europa

Programmet Intercultural Cities under Europarådet inviterer til en seminarrække, hvor servicevirksomheden ISS’ arbejde med mangfoldighed er omdrejningspunktet.

Indhold fra partner

Medarbejder

ISS supports GoDaddy in making it to FORTUNE 'Best Companies to Work For®' List

GoDaddy Inc. (NYSE: GDDY), the world's largest technology provider dedicated to small businesses, has been ranked as one of the "Top Companies to Work For®" in the U.S., with the support of ISS.

Indhold fra partner

Medarbejder

Mangfoldig ledelse giver højere indtjening!

Mangfoldighed er ikke et mål i sig selv, men et middel til noget større – nemlig at øge konkurrencekraften og bundlinjen. Det drejer sig både om mangfoldighed blandt medarbejdere og blandt ledelsen. Ledelsen er der, hvor kulturen i høj grad skabes – og som dermed er med til at fremme gevinsterne ved mangfoldighed.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: ISS releases Corporate Responsibility Report 2018

The report details ISS’s commitment to creating value for society, its employees, investors and customers by addressing key sustainability challenges.

Indhold fra partner

Kommunikation

DSB, Peder Lykke Centret og BC Hospitality Group er nomineret til ISS Diversity Prize 2018

Tre organisationer er med i opløbet, når ISS for fjerde gang uddeler ISS Diversity Prize. I år uddeles prisen til en organisation, der arbejder struktureret og resultatorienteret med ledelse af mangfoldige teams. Prisen overrækkes ved konferencen ’Ledelse i et mangfoldigt perspektiv’ den 27. september 2018.

Indhold fra partner

Samfund

ISS er medstifter af Velkomstalliancen

Velkomstalliancen er en ny bevægelse, som ISS er medstifter af. Parterne bag alliancen ønsker at gå forrest i at byde nytilkomne hjertelig velkommen til Danmark.

Indhold fra partner

Kommunikation

Efter 15 år på kontanthjælp kom Lasse i job hos ISS.

Med den sociale beregner kan virksomheder sætte tal på den værdi, deres CSR-arbejde har for samfundet. Det har ISS gjort, og har sparet samfundet for 30 mio. kroner alene i 2017. Men det er bare tørre tal. Se bare her, hvor Lasse fortæller sin historie – fra kontanthjælp og social angst til job i køkkenet på ISS’ danske hovedkontor.

Indhold fra partner

Medarbejder

Mangfoldige teams udvikler bedre lederskab

Ledelse af mangfoldige teams styrker lederens kompetencer indenfor kommunikation, relationsopbygning samt talentudvikling, viser ny forskning fra ISS Danmark.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

ISS Diversity Prize 2017 uddeles snart

Stort tillykke til IKEA, VELUX A/S og DR SymfoniOrkestret, der er nomineret til ISS Diversity Prize 2017, fordi de arbejder målrettet med mangfoldige talenter til gavn for forretningen. Se mere om de nominerede her: http://bit.ly/2pfqGlA

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

DI og VFSA går sammen om CSR-konference

Som medlem af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) er ISS med, når VFSA og DI holder CSR-konference i København den 7. november. Som afslutning på konferencen uddeler VFSA CSR People Prize til to virksomheder, som tager et stort socialt ansvar.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ISS gets highest global rating four years in a row

ISS, a global leading facility services provider, has once again achieved the highest possible rating, five stars, by the International Association of Outsourcing Professionals (IAOP).

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Linking Customer Experience with Service Employee Engagement

Executive Summary – Big Data, and especially the ability to turn data into information and knowledge, makes it possible to stop guessing and start knowing what works and why in Facility Management (FM). Service Management is a field that has so far relied primarily on theories and case studies to explain how excellent service is both delivered and perceived. This is now changing.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere