Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

The Body Shop er endnu engang kåret til Danmarks mest bæredygtige skønhedsbrand!

Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie om bæredygtighed. Den nye rapport for 2022 er netop blevet udgivet, og de danske forbrugere har talt: for fjerde år i træk kårer de The Body Shop som branchens bedste i kategorien for skønhedsbrands.

Indhold fra partner

Samfund

Under Black Friday tæller The Body Shop de tal, som betyder noget

31 % af alle kvinder har været udsat for fysisk eller seksuel vold*, viser en global rapport fra WHO. Det skræmmende høje tal understreger, at mænds vold mod kvinder faktisk er en pandemi, og at vi må handle nu. Derfor vælger The Body Shop at tolke Black Friday på deres helt egen måde og sætte fokus på de tal, der betyder noget, i stedet for tilbud og rabatter. Det aktivistiske skønhedsbrand vil under Black Friday-ugen anvende deres butikker og digitale kanaler til at tale om mænds vold mod kvinder i Danmark og i verden, i samarbejde med LOKK.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyheder fra skaberne af Body Butter!

The Body Shop lancerede sin første Body Butter i 1992. I dag er de ikoniske fugtighedscremer så populære, at de sælges hvert tredje sekund over hele verdenen*. Med en opdateret formel og ny emballage præsenteres nu 12 veganske Body Butter - hvor vi også møder en gammel favorit, der gør et comeback.

Indhold fra partner

Samfund

The Body Shop indleder samarbejde for at forebygge vold i hjemmet som følge af COVID-19

Indhold fra partner

Medarbejder

The Body Shop Danmark på vej mod menstruations-certificering

I år 2020 vil The Body Shop Sverige og Danmark menstruations-certificeres gennem organistationen ´MENSEN’. The Body Shop har valgt at blive certificeret, for at bryde tabuer om mensturation på arbejdspladserne. Siden 2014 har MENSEN arbejdet med at bryde tabuer og skabe debat og The Body Shop ønsker at tage del i dette og bidrage til forandring

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

The Body Shop lancerer bæredygtigt, genvundet plastik

The Body Shop lancerer deres første Community Trade genvundne plastik fra Bengalore i Indien. Initiativet sætter fokus på den mindre kendte humanitære side af plastikkrisen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

The Body Shop lancerer "World Bio-Bridges Mission til 17 millioner kr.

The Body Shop er glade for at kunne fortælle om lanceringen af The World Bio-Bridges Mission (Re-wilding the World), et initiativ, der har til formål at indsamle 17 millioner kr. til at bygge ti nye biobroer i hele verden inden 2020.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

The Body Shop fejrer 30 år med Community Trade

Community Trade for en bedre verden. Grundlæggeren af The Body Shop, Anita Roddick, var fast tilhænger af at opbygge andre mennesker. Hun lancerede i 1987 det banebrydende Community Trade handelsprogram som ‘Trade Not Aid’. Hun var opsat på at give lokalsamfundene en håndsrækning i form af hjælp til selvhjælp frem for en donation. Teddy Exports i Indien blev den første Community Trade leverandør hos The Body Shop, og den dag i dag fremstiller de stadig en lang række gaveæsker og accesories af høj kvalitet.

Indhold fra partner

Samfund

Cruelty-free pionererne The Body Shop opfordrer EU-borgere til at bremse genindførsel af dyreforsøg

Med truslen om genindførsel af dyreforsøg i Europa kun ni år efter, et forbud blev indført i EU, fortsætter det aktivistiske brand deres kamp for dyrenes ret til ikke at lide for vores skønhed.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

The Body Shop og Dove kæmper sammen med de største dyrevelfærdsorganisationer for at bevare cruelty free kosmetik

The Body Shop og Dove står sammen og kræver, at EU holder sit løfte og ikke ophæver forbuddet mod dyreforsøg i kosmetikproduktion i Europa, og opfordrer samtidig alle forbrugere til at handle nu og støtte en fortsat fredning af dyrene.

Indhold fra partner

Samfund

Ingen Black Friday - I År Er Alt Anderledes!

2020 har på alle måder været et anderledes år, og det bliver vores Black Friday også. I år belyser vi i alle vores kommunikationskanaler et vigtigt men tabubelagt emne; kvinder og børn som udsættes for vold i hjemmet. Vi vil ikke have nogle tilbud under Black Friday, i stedet dedikere vi vores kommunikation til vores kampagnepartner LOKK (Landsorganisation af Kvindekrisecentre) og deres vigtige budskab.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

The Body Shop er Danmarks mest bæredygtige skønhedsmærke!

De danske forbrugere har markeret sig i Europas største uafhængige varemærkestudie om bæredygtighed. Undersøgelsen består af mere end 1.400 varemærker og over 58.000 respondenter er blevet interviewet.

Indhold fra partner

Samfund

The Body Shops julekampagne giver udsatte piger en uddannelse

I Brasilien og Indonesien er der mange kvinder, som ikke har en uddannelse, og som derfor ikke er på arbejdsmarkedet.

Indhold fra partner

Lidt skævt, meget bæredygtigt, helt naturligt

Ny carrot hudplejeserie fra The Body Shop: En af hudplejefavoritterne fra The Body Shop er tilbage! Den nye Carrot serie er beriget med økologiske gulerødder og leveres i 100% genanvendelig emballage, så produkterne er mere bæredygtige end nogensinde.

Indhold fra partner

Kommunikation

1. mio underskrifter er indsamlet i kampen for at forbyde dyreforsøg i skønhedsindustrien i hele verden

Dyreforsøg er fortsat et problem i hele verden, og over 80% af verdens lande har stadig ingen lovgivning mod dyreforsøg i skønhedsindustrien.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

The Body Shop og LOKK fortsætter kampen mod mænds vold mod kvinder!

Denne vinter har The Body Shop støttet og hyldet alle de fantastiske frivillige ildsjæle og omsorgspersoner, som kæmper for at hjælpe andre, hver dag, året rundt, verden over. Og i igen i år har The Body Shop samarbejdet med LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre, der repræsenterer flere end 50 kvindekrisecentre, deres 500 ansatte og over 1500 frivillige.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Let’s clean up our act to clean up the planet

The Body Shop vil starte en refill-revolution og genstarter et opgraderet refill-system med emballage i sine butikker. Systemet er gradvist blevet lanceret siden 2019, og nu kommer relanceringen af refill i butik endelig til Danmark.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

The Body Shop's julekampagne støtter kvinders rettigheder

The Body Shop samarbejder med Landsorganisation af Kvindekrisecentre (LOKK) for at støtte deres arbejde med at beskytte og hjælpe voldsudsatte kvinder og børn.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vink farvel til vinteren og byd solen velkommen med Cool Cucumber og Zesty Lemon, der også reducerer madspild

​The Body Shop lancerer to nye Special Editon kropsplejeserier, som hjælper med at opfriske og nedkøle på varme sommerdage. Cool Cucumber og Zesty Lemon kommer at findes i butik og online fra d.28. april og sommeren ud.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

The Body Shop er blevet B Corp™-certificeret

The Body Shop er blevet B Corp-certificeret og tilslutter sig en global bevægelse af bæredygtige virksomheder, som alle har et fælles mål om at gøre en forskel for mennesker og jorden.

Indhold fra partner

Hunde indtog i januar gaderne i verdens første FN dyredemonstration

Demonstrationen omfattede 8 hunde af forskellige racer og størrelser, og den støttede op om Forever Against Animal Testing – en fælles kampagne fra det internationale skønhedsfirma, The Body Shop, og Cruelty Free International, den førende organisation i kampen mod dyreforsøg. Hundene gik på gaden med protestskilte, bandanaer og små bannere for at vise deres støtte.

Indhold fra partner

Kommunikation

Forbyd dyreforsøg i hele verden

Dyreforsøg er fortsat et problem i hele verden, og over 80% af verdens lande har stadig ingen lovgivning mod dyreforsøg i skønhedsindustrien.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere