Nyhedsarkiv

Menneskerettigheder

The Body Shop og LOKK fortsætter kampen mod mænds vold mod kvinder!

Denne vinter har The Body Shop støttet og hyldet alle de fantastiske frivillige ildsjæle og omsorgspersoner, som kæmper for at hjælpe andre, hver dag, året rundt, verden over. Og i igen i år har The Body Shop samarbejdet med LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre, der repræsenterer flere end 50 kvindekrisecentre, deres 500 ansatte og over 1500 frivillige.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

The Body Shops nye koncept Activist Makers Workshop lanceres i Danmark

The Body Shop åbner ny konceptbutik i Aarhus med blandt andet upcycled interiør og refillstation, og hvor kunderne kan deltage i aktivistiske kampagner.

0 kommentarer

Samfund

Ingen Black Friday - I År Er Alt Anderledes!

2020 har på alle måder været et anderledes år, og det bliver vores Black Friday også. I år belyser vi i alle vores kommunikationskanaler et vigtigt men tabubelagt emne; kvinder og børn som udsættes for vold i hjemmet. Vi vil ikke have nogle tilbud under Black Friday, i stedet dedikere vi vores kommunikation til vores kampagnepartner LOKK (Landsorganisation af Kvindekrisecentre) og deres vigtige budskab.

Indhold fra partner

Samfund

”Vi må råbe op om behovet for forandring”

The Body Shop har lagt sig i selen for at sikre en position blandt verdens mest bæredygtige virksomheder. Og det er en krævende opgave på adskillige fronter, fortæller selskabets CSR-chef, Chris Davis.

0 kommentarer

Samfund

The Body Shop vil være verdens mest etiske og bæredygtige virksomhed

Den britiske kosmetikkæde har sat sig en stribe ambitiøse mål inden for etisk og bæredygtig handel, der skal gøre virksomheden til en markedsleder på området.

0 kommentarer

Samfund

Under Black Friday tæller The Body Shop de tal, som betyder noget

31 % af alle kvinder har været udsat for fysisk eller seksuel vold*, viser en global rapport fra WHO. Det skræmmende høje tal understreger, at mænds vold mod kvinder faktisk er en pandemi, og at vi må handle nu. Derfor vælger The Body Shop at tolke Black Friday på deres helt egen måde og sætte fokus på de tal, der betyder noget, i stedet for tilbud og rabatter. Det aktivistiske skønhedsbrand vil under Black Friday-ugen anvende deres butikker og digitale kanaler til at tale om mænds vold mod kvinder i Danmark og i verden, i samarbejde med LOKK.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Let’s clean up our act to clean up the planet

The Body Shop vil starte en refill-revolution og genstarter et opgraderet refill-system med emballage i sine butikker. Systemet er gradvist blevet lanceret siden 2019, og nu kommer relanceringen af refill i butik endelig til Danmark.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

75 globale brands bakker op Parisaftalen

Samtidig med at USA er ved at trække sig ud af Parisaftalen, annoncerer 75 globale brands, heraf adskillige amerikanske, deres støtte til den store klimaplan. Virksomhederne peger på stribevis af fordele ved at blive i aftalen og understreger, at de selv vil holde fast.

0 kommentarer

Samfund

The Body Shop vil bygge biobroer

Kosmetikkæden The Body Shop har lanceret et projekt, hvor man vil gendanne og beskytte 75 millioner kvadratmeter skov i bl.a. Vietnam, ved at oprette såkaldte bio-broer, som forbinder skovområder og genetablerer naturkorridorer i belastede naturområder.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

The Body Shop og Dove kæmper sammen med de største dyrevelfærdsorganisationer for at bevare cruelty free kosmetik

The Body Shop og Dove står sammen og kræver, at EU holder sit løfte og ikke ophæver forbuddet mod dyreforsøg i kosmetikproduktion i Europa, og opfordrer samtidig alle forbrugere til at handle nu og støtte en fortsat fredning af dyrene.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyheder fra skaberne af Body Butter!

The Body Shop lancerede sin første Body Butter i 1992. I dag er de ikoniske fugtighedscremer så populære, at de sælges hvert tredje sekund over hele verdenen*. Med en opdateret formel og ny emballage præsenteres nu 12 veganske Body Butter - hvor vi også møder en gammel favorit, der gør et comeback.

Indhold fra partner

Samfund

The Body Shop-salg kan være vendepunkt for ansvarlig forretning

Kosmetikkæden The Body Shop er blevet solgt til det brasilianske skønhedsbrand Natura i en handel, der ifølge førstnævntes CSR-chef kan repræsentere et skifte i retning af mere etisk drift og en retur til selskabets ”aktivistiske rødder”.

0 kommentarer

Samfund

”Det var på tide at tage et skridt mere”

The Body Shops mål om at blive verdens mest etiske og bæredygtige virksomhed indvarsler et nyt kapitel i kædens historie. Det handler om at gøre en forskel, ikke bare for kunderne og bundlinjen, men også samfundet som helhed.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere