Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Case: Hotel Green Solution House opgraderer til cirkulær LED belysning

Hos GSH går de ikke på kompromis med noget. Heller ikke belysningen. Derfor valgte de Fischer Lighting til at stå for opgraderingen af deres belysning i lobbyen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Prisvindende lampe mindsker plastik i verdenshavene

Med udgangspunkt i at bæredygtige produkter hverken behøver være grimmere eller dyrere, har Fischer Lighting og GXN sammen udviklet en af verdens mest bæredygtige lampeserie, Fischer Family, som løser en stor udfordring. Fischer Family er designet ud fra cirkulære principper af gamle lamper og udtjente fiskenet fra virksomheden Plastix. Resultatet er udover et flot design en stor reduktion i CO2 forbruget og en hjælp til at mindske plastik i verdenshavene, som ellers gør stor skade på miljøet og dyrelivet. Lampen vandt prisen Det Bæredygtige Element på årets Building Green messe i Forum.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Døgnrytmelys gør skoledagen bedre på Vamdrup skole

Vamdrup skole har som en af de første skoler i Danmark fået installeredet døgnrytmelys, i samarbejde med Fischer Lighting. Lyset skaber resultater og positive forandringer for både lærere og elever.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Dansk virksomhed udpeger ren kvindelig bestyrelse

Fischer Lighting har udpeget tre erhvervskvinder til ny bestyrelse. De skal bringe virksomheden i front på markedet for retrofit armaturombygning til LED, og bane vej for en mangedobling af omsætningen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere