Event

Nytårskur: Fremtiden er bæredygtige byggematerialer – Hvordan kommer vi derhen?

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

byggerietssamfundsansvar.dk/

  • info@byggerietssamfundsansvar.dk
  • 7020 1271
  • BLOX, Indgang C, 3. sal, Bryghuspladsen 8, 1473 København K
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 13.01.2022
Start tidspunkt: 14:00
Sted: BLOX Bryghuspladsen 1473 København K
Tilmeld  

Hvert år bruger byggeriet enorme mængder ressourcer i form af de materialer, der udgør vores byggerier. Samtidig viser alle rapporter, at det er NU, vi skal handle, for at mindske udledningen af CO2, hvis vi skal redde kloden. Cirkulært byggeri og genanvendte byggematerialer udgør et enormt potentiale for at bidrage til denne dagsorden, men høje priser og store usikkerheder omkring de potentielle risici, det kan have at benytte sig af genanvendte og måske uafprøvede materialer står i vejen for, at flere vælger at gå nye veje, når der vælges materialer på byggeprojekterne.

På årets nytårskur sætter vi spot på tre bæredygtige materialeleverandører, der arbejder på at løse nogle af de store udfordringer, vi står over for når det kommer til at omstille vores branche. Herefter sætter vi gang i diskussionen blandt de forskellige led i værdikæden om de største barrierer, der står i vejen for at bruge flere bæredygtige byggematerialer.

OBS: Arrangementet er forbeholdt medlemmer af FBSA.

Program følger

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere