Event

Nyt netværk om energi og energitiltag

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 23.09.2020
Start tidspunkt: 9:30
Sted: Bureau Veritas, Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Tilmeld  

Inspirations- og erfaringsudveksling om energiledelse

Under energiaudits hos danske virksomheder erfarer vi, at mange, som sidder med energiledelsessystemer og styrer de væsentlige energiforhold, mens de har ansvar for energiprojekter for at opnå forbedringer, typisk udveksler erfaringer med rådgivere i stedet for at søge inspiration hos andre virksomheder i en lignende situation.  Derfor etablerer Bureau Veritas et nyt Energinetværk for alle virksomheder, der søger et forum til at udveksle praktiske erfaringer med ligesindede.

Som netværksmedlem får du:

Vi bestræber os efter at afholde 3 møder om året hos medlemmer af netværket, så du får indblik i forskellige problemstillinger og måder at imødekomme dem. Mødernes indhold udformes af dig og de øvrige medlemmer således, at netværket behandler de temaer, du er opslugt af.

Samtidig byder Bureau Veritas og andre spændende oplægsholdere ind med ny viden på energiområdet, eksempelvis om: Hvordan du udarbejder nøgletal baseret på de indvirkende variable, nye store varmepumper til brug af overskudsvarme, strategi for indførelse af bi-målere, styring af energiprojekter, ny viden inden for sensorer, nye strategier, nye love og regler, energi og CO2 etc.

Program for første møde:

Kl. 09.30: Velkommen samt præsentation af deltagere og program.

Kl. 09:45: Oplæg: Carlsbergs arbejde med energiledelse og tilhørende projekter. Ved Susanne Pedersen og Henrik Vendelbo Nielsen, Miljø- og Energiansvarlige hos Carlsberg.

Kl. 10:45: Pause

Kl. 11:00: Oplæg: Indblik i udvalgte energiprojekter hos Carlsberg.

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 12:45: Oplæg: Salg af overskudsvarme. En støtteordning. Ved Jamil Daewood, Energistyrelsen.

Kl. 13.45: Oplæg: Om forskellige støtteordninger, hvor det er muligt at få tilskud til arbejdet med energi. Ved Michael H. Hansen, Bureau Veritas.

Kl. 14:45: Pause

Kl. 14.25: Bordet rundt: Hvad er dine forventninger til netværksgruppen?

Kl. 15.15: Tak for i dag

Hvor og hvornår?

Mødet afholdes 23. september, kl. 09.30-15.15 hos Bureau Veritas, Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia

Vil du vide mere?

Læs mere her, eller kontakt os på kurser@dk.bureauveritas.com eller på 77 31 10 00 for nærmere information og ved ønske om tilmelding til netværksmødet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere