Event

Nyt netværk til dig, der arbejder med informationssikkerhed

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 18.03.2021
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Online
Tilmeld  

Hos Bureau Veritas har vi gennem mange år organiseret netværksgrupper, hvor virksomheder på tværs af brancher samles og deler inspiration og faglig sparring inden for eksempelvis kvalitetsledelse, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse.

Nu tilbyder vi også en netværksgruppe for dig, der søger sparring inden for informationssikkerhed, fortæller Jens Bertelsen, Lead Auditor og netværksansvarlig, i videoen til højre, hvor han afslører, hvad du kan se frem til som medlem af netværket.

Kunne det være noget for dig, har du mulighed for at få en gratis smagsprøve den 18. marts kl. 9-11, hvor vi inviterer til et uforpligtende online opstartsmøde med besøg fra Kristian Sørensen, Partner i IT ADVISORY, og Sune Dybdal, Ass. Partner i IT ADVISORY.

Som uvildig IT-rådgiver hjælper Kristian nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse forandringer inden for IT og digital forretning, mens Sune er digital konsulent og strategisk rådgiver med ekspertise inden for adfærdsdesign og forandringsledelse.

Til opstartsmødet deler Kristian og Sune konkret viden og modeller til at gøre strategier mere effektive blandt andet via adfærdsdesign - og det er blot ét af de mange spændende oplæg, du kan se frem til som netværksmedlem, fortæller Jens Bertelsen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere