Event

Nyt webinar: Sustainablity management i praksis - det du skal vide

Sustainable Business Solutions ApS

www.sbsolutions.dk

  • info@sbsolutions.dk
  • +45 44 40 60 44
  • Ellemosen 3 8680 Ry
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 31.05.2022
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Zoom online, v. Sustainable Business Solutions
Tilmeld  

Et webinar, der på 45 minutter skærer igennem kompleksiteten af tilgange, ord og begreber og giver overblik over det, du skal vide om at lede bæredygtighed i en virksomhed. Kort fortalt. Vi løfter desuden sløret for en ny manageruddannelse.

Thue er grundlægger af Sustainable Business Solutions & Klimakurser, og blandt landets mest erfarne rådgivere inden for CSR

Er du CSR-manager, ESG-specialist, projektleder, funktionschef, selvstændig konsulent eller arbejder du på anden måde med bæredygtighed i virksomheden? Eller er du på vej til at skulle arbejde med bæredygtighed, og søger du indsigt i rollen, ansvaret og opgaven? Så har vi knækket koden for dig.

Skal du overskue, rammesætte og lede arbejdet med bæredygtighed? Skal du lave strategi, definere indsatser og implementere dem? Skal du sikre retning mod verdensmålene og compliance med nye rapporteringskrav og standarder? Skal du udarbejde CSR-rapportering med data og KPI’er og lave profilerende kommunikation til virksomhedens medarbejdere og kunder?

Kan du svare JA til dette?

Så er vores webinar om Sustainability management i praksis noget for dig. Et webinar, der på 45 minutter skærer igennem kompleksiteten af tilgange, ord og begreber og giver overblik over det, du skal vide om at lede bæredygtighed i en virksomhed. Kort fortalt.

Deltag i vores gratis webinar og få:   

  • Overblik over de stærke kræfter og krav der driver behovet for bæredygtig ledelse
  • Indsigt i de kompetencekrav som udviklingen stiller til virksomhederne nu og i fremtiden
  • 3 gode råd til at komme i gang med arbejdet samt orientering om den nye uddannelse i 'Sustainability management i praksis'.

Webinaret er relevant for både ledere og medarbejdere.

Hvis du er forhindret i at deltage på dagen, kan du stadig tilmelde dig, hvorved du vil modtage en optagelse af webinaret.


Oplægsholder: Thue Birk Svenningsen

Thue er uddannet i økonomi og kommunikation, grundlægger af Sustainable Business Solutions & Klimakurser, og blandt landets mest erfarne rådgivere inden for CSR-området. Med rådgivningserfaring fra alt fra SMV’er til børsnoterede selskaber og internationale koncerner har han dybdegående kendskab til det, du skal vide om at lede bæredygtighed i en virksomhed.

Sustainable Business Solutions står bag Klimakurser.dk hvor vi siden maj 2021 har undervist 300+ i klimahandling og klimaregnskab.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere