Event

Om CSR i fødevarebranchen - hvordan ser det ud?

Type: Gå-hjem møde
Start dato: 20.02.2019
Start tidspunkt: 17.30
Sted: CBS, Solbjerg Plads 3, lokale SP205
Tilmeld  

Studerende på CSR og Københavns Universitet arrangerer debat og kaffe med tre repræsentanter fra fødevaresektoren. De vil vide, hvordan giganten og madspildsiværksætteren handler på deres virksomhedssamfundsansvar, og bakkes op af en tænketanks tanker om netop fødevaresektoren rolle.

PoKo stiller skarpt på udviklingen af CSR-tilgange i fødevarebranchen. To Good To Go, Nestlé og Tænketanken Frej fortæller og debatterer om, hvordan de arbejder med socialt ansvar gennem strategier og kommunikation, og hvilke udfordringer det kan bringe.

Vi bliver sammen med moderator Lasse Alfastsen, stifter af SIVIL, det første socialøkonomiske kommunikationsbureau, klogere på udviklingen inden for området og de forskellige tilgange afhængig af typen og størrelsen på virksomhederne.

Paneldeltagere:
- Nestlé: Martin Broberg, kommunikationschef
- To Good To Go: Mikkel Fog, landechef
- Tænketanken Frej: Iben Krog Rasmussen, udviklingsdirektør
- FødevareBanken: Jeanette Duus, projektchef

Kom og drik en kop kaffe, bliv klogere og stil spørgsmål til virksomhederne.  Vi glæder os til at se jer.

Virksomheders ansvar for at tage ansvar er på alles læber. FN opfordrer den private sektor til at tage et socialt og miljømæssigt ansvar samt sikre en bæredygtig økonomisk vækst. Det samme gør regeringen, og samtidigt prædiker CSR-eksperter, at virksomheder der alene fokuserer på profit er ude af trit med forbrugernes efterspørgsel. Vi vil gerne købe, spise eller eje produkter, der er produceret af virksomheder, som tager hånd om samfundet.

Arrangementet er åbent og gratis for alle.


Lidt om PoKo
Studenterforeningen PoKo, Politik og Kommunikation, afholder debatter, foredrag og oplæg med forskellige samfundsaktører - med stor succes. Vi har f.eks. for nyligt haft besøg af Lars Løkke Rasmussen, Tommy Ahlers og Christian Stadil til en snak om fremtidens arbejdsmarked, hvor over 400 deltog, mens andre debatter med talere fra f.eks. kommunikationsbureauer og landspolitikere har trukket henved 200 deltagere. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere