16.12.2015

Om CSR.dk samt ophavsret og vilkår for brug af portalen

Alt indhold på CSR.dk er beskyttet af lov om ophavsret og administreres af mediehuset Horisont Gruppen a/s CVR: 8775 1619.

Om CSR.dk

CSR – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

CSR.dk vil være det centrale samlingspunkt for arbejdet med CSR i Danmark. Vi vil være den førende formidler af bæredygtig forretning. Et fagligt forum, mødested, inspirationskilde og værktøj for beslutningstagere og personer der arbejder professionelt med CSR.

CSR.dk vil inspirere virksomheder og deres medarbejdere i deres arbejde med at integrere CSR i måden de driver forretning - til gavn for virksomheden og for samfundet.

Om Horisont Gruppen a/s

Horisont Gruppen a/s er et mediehus, som formidler fokuseret og kvalificerende viden til udvalgte nichemålgrupper, både private og erhverv.

Det gør vi gennem flere mediekanaler: trykte magasiner, portaler, e-nyhedsbreve og eventbaserede arrangementer.

Læs mere om Horisont Gruppen a/s og vores medier www.horisontgruppen.dk

Udgiver

Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
2300 København S

Om ophavsret og vilkår for brug af portalen

Citater
Det er i orden at citere uden at spørge om lov, men der er nogle spilleregler. Der skal citeres i overenstemmelse med ’god skik’, som vil sige, at ophavspersonen og kildes angives. Populært sagt: citér kort og husk at fortælle, hvor du har det fra!

Links
CSR.dk ønsker, at gøre det let for brugere og medlemmer at tilgå, debattere og linke til indholdet på portalen.

Du må altså gerne linke til forsiden af den besøgte portal eller til en specifik artikel, som du omtaler på eksempelvis din egen website eller i en e-mail med tydelig kildeangivelse. Omtaler du en artikel på den besøgte portal på din website eller i en e-mail, ser vi det som god citatskik, at du samtidig linker til den oprindelige artikel.

Det er ikke tilladt at etablere links til CSR.dk på en sådan måde, at CSR.dk fremtræder i det fremmede websites frame. Man må altså ikke linke på en sådan måde, så CSR.dk kommer til at se ud, som om den er del af en anden website, medmindre du på forhånd har en skriftlig aftale om dette med mediehuset Horisont Gruppen a/s.

Overtrædelser medfører krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

Systematiske links
Det er ikke tilladt uden skriftligt samtykke, systematisk at kopiere eller henvise til CSR.dk med det sigte at sælge indholdet til tredjepart.

Overtrædelser medfører krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

Kopiering m.v.
Artikler, fotografier, grafik og andet indhold på den besøgte portal tilhører Horisont Gruppen a/s og stilles til rådighed for visning/læsning. Det er tilladt at tage kopier på papir (udprint) til privat brug. Du må dog ikke, uden skriftligt samtykke fra Horisont Gruppen a/s, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte portal, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Vilkår for brug af Websiten
Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger CSR.dk. Ved at bruge den besøgte portal, administreret/ejet af Horisont Gruppen a/s, accepterer du betingelserne.

Vilkår og Betingelser
Særlige regler for bruger- og medlemsbaseret websites. Dette er henvendt til medlemmer af typen MEDLEM, PARTNER eller PARTNER PLUS (herefter medlem) samt brugere, som lægger indhold og eller kommentarer på CSR.dk. Herunder kan du læse om hvilke regler, der gælder for indlæg, som du og andre brugere selv lægger på CSR.dk, der udbydes af mediehuset Horisont Gruppen a/s.

Du er ansvarlig for, at dine indlæg (indhold) er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder at dine indlæg ikke krænker tredjemands rettigheder, eksempelvis ophavsret til tekst og billeder.

Oprettelse
Det er muligt som medlem, at oprette indhold på CSR.dk. Som medlem accepterer du at have ansvaret for alle dine handlinger på sitet, som foretages i dit brugernavn. Som udbyder forbeholder vi os ret til at stoppe din brugeradgang på ethvert tidspunkt og med enhver begrundelse.

Brugergenereret indhold
Medlemmer er ansvarlige for at alle indholdstyper, kommentarer, billeder eller andet indhold, de uploader på den besøgte portal. Ved at levere indhold forpligter du dig til at holde udbyderen skadesløs. Vi beder dig samtidigt respektere de gældende retningslinjer for publicering af indhold via medlemskabet. (Læs her)

Ingen censur eller redigering
Det er ikke muligt for os som udbyder at overvåge alle aktiviteter på CSR.dk. Vi kan ikke kontrollere og er ikke ansvarlige for indhold, som medlemmer leverer, og for at du som bruger kan blive udsat for indhold, som du finder anstødeligt, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt. Du anerkender, at vi som udbyder ikke forhåndsgodkender brugernes indhold, men at vi har retten til uden nærmere begrundelse at fjerne enhver form for indhold, som offentliggøres via CSR.dk, hvis det er i modstrid med ånden i eller ordlyden af de her nævnte betingelser.

Overdragelse af rettigheder
Ved at uploade indhold til den besøgte portal indestår du for:

  • at du har alle nødvendige rettigheder til det materiale, du leverer, og retten til at bruge det som beskrevet i disse betingelser,
  • at alle informationer, du leverer, er sande, nøjagtige, aktuelle og fyldestgørende og ikke overtræder de her beskrevne betingelser
  • at offentliggørelsen af indholdet ikke vil være til skade for nogen person eller gruppe

Vi gør opmærksom på, at det ifølge ophavsretsloven kun er tilladt at citere en offentliggjort tekst eller lignende, hvis dette sker ” i overensstemmelse med god skik og i det omfang, som betinges af formålet”. Du må derfor blandt andet ikke kopiere andres materiale ind i dine indlæg og andet indhold.

Ophavsretlig beskyttelse

Du bør antage, at alt, hvad du ser eller læser på CSR.dk, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på CSR.dk må bruges i henhold til disse betingelser. Horisont Gruppen a/s er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af portaler/Websites, som CSR.dk linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer.

Billeder og tekst tilhører enten Horisont Gruppen eller bruges med tilladelse. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning.

Ingen garanti for indholdet

Horisont Gruppen a/s garanterer ikke for, at indholdet på CSR.dk er korrekt. Horisont Gruppen a/s påtager sig intet erstatningsansvar for fejl og udeladelser i indholdet på den besøgte portal.

Eneret til logoer og varemærker

Alle varemærker og logoer, der vises på CSR.dk tilhører eller administreres af Horisont Gruppen a/s Intet indhold på Websiten kan fortolkes som nogen form for licens eller ret.

Tredjemands Website/portal

Horisont Gruppen a/s er ikke ansvarlig for indholdet af disse linkede Websites eller andre Websites/portaler linket til denne portal. Hvis du ønsker at besøge Websites, der er linket til fra denne portal eller andre Websites/portaler sker dette på dit eget ansvar. Dette gør sig også gældende for annoncer.

Med venlig hilsen
Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
2300 København S

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere