22.01.2018 | Navnenyt

Organisationsskifte i donaid

Det var Peter Mouritsen og Marcus Dall Overgaard, der for 3 år siden gjorde sig de første spæde overvejelser, der skabte fundamentet for donaid, den Aarhusbaserede mærkningsordning, der skaber samarbejder og sammenhængskraft mellem Velgørenhedsorganisationer og dansk erhvervsliv.

Peter Mouritsen har fra begyndelsen haft titel af direktør, men i forbindelse med et strategisk organisationsskifte fratræder Peter og giver direktørtitlen videre til Marcus Dall Overgaard. Samtidig indtræder Thomas Gielfeldt som relationschef.

”Der skal ikke være tvivl om, at jeg er meget stolt af det, vi har opnået i donaid. Vi har på meget kort tid formået at forene erhvervsliv og velgørenhed på en måde, der kommer både erhvervsliv og Velgørenhedsorganisationerne til gavn. Det er en indsats, jeg er meget stolt af, og det har været sjovt, spændende og enormt lærerigt at bygge op,” fortæller Peter Mouritsen, der glæder sig til at prøve kræfter med nye udfordringer, når han fratræder sin stilling den 28. februar.

I forbindelse med Peters fratrædelse indtræder Thomas Gielfeldt som relationschef. Thomas Gielfeldt har blandt andet en fortid som direktør i håndboldklubben SK Aarhus, og han glæder sig til de nye udfordringer:

”For mig er det en rigtig spændende udfordring og et drømmescenarie at være med til at opbygge et helt nyt strategisk forretningsområde vel vidende, at det tjener et større formål og jeg glæder mig til de nye udfordringer hos donaid”. Fortæller Thomas Gielfeldt.

Og for Marcus Dall Overgaard er der ingen tvivl om, at organisationsskiftet er det rigtige for donaid: ”Vi siger mange tak til Peter, uden ham var vi slet ikke, hvor vi er i dag. Samtidig glæder vi os til at byde Thomas velkommen og er sikre på, at vi med Thomas får den helt rigtige ressource til at sikre en fortsat udvikling af donaid.”

For mere info kontakt Marcus Dall Overgaard – Tlf. 26207901 mail: mdo@donaid.dk

Mere fra donaid®

donaid®

www.donaid.dk

Hvad er donaid®?donaid er en mærkningsordning, der viser vej til velgørenhed og gør det nemt at handle med omtanke. Virksomheder, der arbejder med det hjerteformede donaid®-mærke, sender i samarbejde med donaid støtte til et velgørende projekt, der står deres hjerte nært. Når du vælger en virksomhed eller et produkt, der bærer donaids hjerte, er du derfor samtidig med til at støtte en…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere