15.01.2019 | Navnenyt

Paul Polman træder tilbage

Poul Polman går på pension efter ti år som CEO hos Unilever. Foto: Unilever

Efter ti år har Unilevers CEO, Paul Polman, valgt at gå på pension. Han stoppede formelt den 1. januar men fortsætter indtil juli måned, hvor han skal assistere den nyvalgte CEO, Alan Jope.

”Jeg lykønsker Alan med hans ansættelse og ser frem til at arbejde sammen med ham i overgangsperioden. Jeg har arbejdet sammen med Alan gennem mange år og er sikker på, at Unilever vil vokse i fremtiden under hans ledelse”, siger Paul Polman.

Alan Jope kommer fra en lederstilling i Unilevers største afdeling, Beauty & Personal Care.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere