PensionDanmark

Klima, miljø og energi

Erklæring: Virksomheder kræver obligatorisk rapportering på biodiversitet

Påvirkning af natur og biodiversitet skal være omfattet af rapporteringskrav, mener PensionDanmark. Derfor har selskabet sammen med 330 andre internationale virksomheder underskrevet en erklæring forud for biodiversitetens COP15 til december.

Klima, miljø og energi

PensionDanmark vil styrke biodiversiteten i byområder

PensionDanmark vil gå forrest med første strategi for biodiversitet, der med en række indsatsområder skal opnå og dokumentere resultater til fordel for biodiversitet ved udviklingen af blandt andet byområder.

Klima, miljø og energi

Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København

Både elever, lokalmiljø og københavnere får glæde af nybyggeriet af Hotel- og Restaurantskolen og udviklingen af et gastronomisk campusområde på skolens grund i Valby. Det bliver til virkelighed i et ambitiøst partnerskab mellem skolen og PensionDanmark, der køber grunden og står for at udvikle et nyt byggeri til skolen og nyudvikle de eksisterende ikoniske bygninger. Målet er at skabe et helt nyt kvarter med en verdensklasse fagskole for madhåndværk og gæstfrihed side om side med attraktive ungdoms- og familieboliger samt erhverv.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtige studieboliger hædres med pris

Projektudviklingsprisen ved Building Awards 2021 går til PensionDanmarks og Boligfonden DTU’s bæredygtige studieboliger.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere