03.03.2017  |  Kommunikation

CSR-rapport: PensionDanmark rapport om samfundsansvar 2016

Indhold fra partner Hvad er dette?

I PensionDanmark forvalter vi en formue på over 200 mia. kr. Det er medlemmernes penge. De er investeret verden over. Vi har et stort ansvar for, at de investeres og forvaltes på en ordentlig måde.

Som arbejdsmarkedspensionsselskab er det vores opgave at supplere de offentlige tilbud inden for pension, sundhed og efteruddannelse. Målet er at give medlemmerne gode pensioner – og gennem vores aktiviteter inden for sundhed, forebyggelse og efter- og videreuddannelse, at sikre medlemmerne flere gode år på arbejdsmarkedet. Vi bidrager til at fastholde medlemmerne på arbejdsmarkedet – og hjælper dem tilbage, hvis de bliver syge undervejs. Den løbende forhøjelse af folkepensionsalderen gør disse tiltag endnu vigtigere i de kommende år. 

Vores ambitioner stopper ikke hér. Vi er et selskab, der er optaget af at finde nye og innovative løsninger på vigtige samfundsproblemer – hvad enten det er nye måder at finansiere klimavenlige investeringer, forebyggende sundhedsordninger eller at være frontløber på brugen af digitale løsninger i kundeservicen. PensionDanmark er i front, når det gælder integration af bæredygtighed i vores investeringer. Derfor er det også helt naturligt for os at støtte og arbejde aktivt for at nå FN’s verdensmål.

Verdensmålene bekræfter os i, at den måde, vi investerer på, stemmer overens med den udvikling, som verden har brug for.

Det hele drejer sig om, at medlemmerne og deres familier skal sikres gode og gennemtænkte pensioner og sikringsordninger.

Det er medlemmerne, det handler om.

Torben Möger Pedersen 
Administrerende direktør, PensionDanmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere