PKA

Klima, miljø og energi

AP Pension og PKA skyder kæmpe millionbeløb i ny bæredygtig ejendomsfond

Pensionsselskaberne AP Pension og PKA har som de første netop investeret henholdsvis 50 millioner euro og 75 millioner euro i den nye bæredygtige ejendomsfond, PATRIZIA Sustainable Communities, som den internationale kapitalforvalter PATRIZIA har lanceret. Investeringerne fra de to selskaber gør det muligt for fonden at opføre billige bæredygtige boliger og social infrastruktur i boligområder i større byer i Nord- og Vesteuropa.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Her bliver din pensionsopsparing grønnest

Flere danske pensionsselskaber gør det muligt at investere pensionsopsparingen i grønne virksomheder. En ny analyse viser, hvor det bedst kan betale sig for klimaet, at du placerer dine penge. PFA, PKA og Danica Pension er bedst.

Menneskerettigheder

PKA går sammen med internationale investorer for at kræve større fokus på menneskerettigheder

PKA har netop skrevet under på den såkaldte Investor Alliance for Human Rights. Dermed slutter pensionskassen sig til en kreds af 176 internationale investorer med samlet 30 billioner under administration, der kræver større fokus på menneskerettigheder fra en række af verdens største selskaber.

Klima, miljø og energi

Virksomheder, organisationer og fagforeninger er med på klimastrejker

Når de unge på fredag igen går i klimastrejke, tyder det på, at de ikke længere er alene. Flere organisationer og virksomheder opfordrer nu voksne til at tage del i strejkerne d. 20. og 27. september. Fagforeninger bakker også op, men peger samtidig på, at deltagelse uden tilladelse fra ens arbejdsgiver er lig ulovlig udeblivelse.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere