PlanMiljø ApS

www.planmiljoe.dk

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtig udvikling og miljøplanlægning. Blandt vores kerneområder er rådgivning inden for grøn strategiudvikling, grønne forretningsmodeller, cirkulær økonomi og ressourceoptimering, offentlige grønne indkøb…

Læs mere  

Om

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtig udvikling og miljøplanlægning. Blandt vores kerneområder er rådgivning inden for grøn strategiudvikling, grønne forretningsmodeller, cirkulær økonomi og ressourceoptimering, offentlige grønne indkøb, bæredygtig mode og tekstiler, reduktion af madspild, udvikling og implementering af miljøprogrammer samt certificeringer og miljømærkning. 

Ud over en fast kundeskare blandt danske ministerier, kommuner og virksomheder har PlanMiljø gennemført projekter i mere end 60 lande for bl.a. Danida, EU, SIDA, Verdensbanken, FN samt udenlandske myndigheder og virksomheder.

PlanMiljø huser Sekretariat for Grønne Indkøb og er ansvarlig for drift og udvikling af Forum for Bæredygtige Indkøb samt Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb.

PlanMiljø blev etableret i 1990. Vi holder til i smukke omgivelser i Østrup på et lille økologisk landbrug fra 1600. PlanMiljø har 15 medarbejdere.

Læs mere om virksomheden på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål omkring vores ydelser eller andre forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktpersoner

Rikke Fischer-Bogason

Chefkonsulent

Ann Lea Egebæk

Miljøkonsulent

Nicholas Mohr Krøyer

seniorkonsulent

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere