Event

Plast som fødevarekontaktmateriale – hvad er reglerne?

Plastindustrien

plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 03.03.2021
Start tidspunkt: 10:30
Sted: Online
Tilmeld  

3. marts klokken 10.30-11.30 afholder Plastindustrien et webinar, som giver dig et overblik over de aktuelle og kommende regler for plast som fødevarekontaktmateriale. Oplægsholder er Mette Holm fra Fødevarestyrelsen.

Plast som fødevarekontaktmateriale – hvad er reglerne?

Plast er et meget populært materiale, når det kommer til fødevareemballage. Reguleringen af plast som fødevarekontaktmateriale er dog kompleks, og kravene bliver ofte ændret.

Derfor er formålet med webinaret den 3. marts at give deltagerne en opdatering på de aktuelle og kommende regler på området.

Oplægsholder er biolog Mette Holm fra Fødevarestyrelsen, som ud over en generel introduktion til reglerne også fortæller om, hvor EU’s nye plastordning påvirker lovgivningen.

Derudover vil Mette Holm berøre forskellige andre emner såsom egenkontrol, genanvendt plast som fødevarekontaktmateriale, træfibre og plast og detektionsgrænsen for styren.

Webinaret er tænkt som det første i rækken af en mere omfattende informationsindsats om plast som fødevarekontaktmateriale. Deltagerne må derfor gerne på forhånd overveje temaer til fremtidige arrangementer.

Program og tilmelding:

Anders K. Knudsen, miljøkonsulent i Plastindustrien, indleder mødet, hvorefter Mette Holm fra Fødevarestyrelsen holder oplæg ud fra nedenstående agenda:

  • Generelle regler for plast som fødevarekontaktmateriale (FKM)
  • Dokumentationskrav og registrering for FKM-virksomheder
  • Hvor bevæger reguleringen sig hen?
  • Status på genanvendt plast til fødevareemballage

Der er mulighed for at stille spørgsmål mm. undervejs i webinaret. På forhånd udsender vi også et kort spørgeskema til deltagerne for at få yderligere input til webinarets indhold.

Webinaret bliver optaget og efterfølgende lagt på Plastindustriens Youtube-kanal.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding sker via formularen nederst på www.plast.dk

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere