#plastik #affald #genanvendelse

Klima, miljø og energi

Er vi gode til at genanvende i Danmark? Vi ved det faktisk ikke

Danmark skal sammen med resten af EU genanvende mere affald frem mod 2035. Dette er en helt oplagt mulighed for at få styr på tallene og komme ind i klimakampen. Der er imidlertid ikke meget, der tyder på, at regeringen har tænkt sig at gribe den mulighed

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lokaldrevet løsning bekæmper både havplast og fattigdom.

Som virksomhed er man ikke kun med til at fjerne plastaffald fra havet og floder igennem ReSea Project. Den lokaldrevne og certificerede opsamlingsproces bidrager også til bekæmpelse af fattigdom og skaber økonomisk vækst i lokalområder i Indonesien.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Forbrugere vil betale ekstra for bæredygtig emballage

Hver femte dansker vil betale mere for et produkt, der kommer i en bæredygtig emballage, når de på emballagen har fået tydelig information om genanvendelsesmuligheder. De vil også være mere villige til at købe produkter i en bæredygtig emballage.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fælles kamp mod plastik-spild: Forbo støtter Plastic Change

Der hersker nulspilds-politik af PVC-råmateriale på samtlige Forbo-fabrikker verden over. Derfor var det også nærliggende, at medarbejdere udpejede netop Plastic Change som den NGO, Forbo skulle støtte op om i 2020.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere