Jobopslag

Plastindustrien søger ambitiøs miljøstudent

Plastindustrien

plast.dk/

 • pd@plast.dk
 • 3330 8630
 • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark
Se profil  
Stilling: Miljøstudent
Ansættelses­forhold: Plastindustrien
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.01.1970
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 10.05.2019
Søg job  

Vil du arbejde med bl.a. cirkulær økonomi, plast i havet og koordination af netværk? Så er du måske brancheforeningens Plastindustriens nye studentermedhjælper på miljøområdet.

Vil du være med til at lave det forarbejde, som hjælper med at sætte Plastindustriens miljøpolitiske buskaber på dagsordenen?  Vil du gå i dybden med emner som plastemballage, genanvendelse, cirkulær økonomi, plast i havet, mikroplast, kemi og meget mere? Så er Plastindustrien det rette sted for dig.

Plastindustrien søger en studentermedhjælp med interesse og viden indenfor nogle af de mange miljøområder, som vi arbejder med til daglig. I løbet af de seneste år har vi bl.a. været med til at etablere ’CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse’ og ’Forum for cirkulær plastemballage’, som har det til fælles, at vi ønsker at fremme en mere bæredygtig brug af plast.

Du vil kort fortalt få mulighed for at blive en del af en industri, der er i rivende udvikling, og som med sit synlige fokus på genanvendelse og cirkulær økonomi er med til at sætte standarden også ud over landets grænser.

Vi forventer:

 • At du er godt i gang med en videregående uddannelse (eksempelvis miljøingeniør, miljøplanlægning, naturressourcer el. lign.), hvor du i en vis grad arbejder med miljørelaterede emner, eller du på anden måde har tilegnet dig megen viden herom.
 • At du udover din miljøfaglighed også har et blik for dansk erhvervslivs virkelighed.
 • At du kan gennemlæse rapporter og analyser samt trække de vigtigste budskaber for Plastindustrien frem.
 • At du kan indsamle relevante data og anden viden samt formidle det, så det kan anvendes direkte af miljøafdelingen f.eks. i form af notater, udkast til debatindlæg og opdateringer på de sociale medier mm.
 • At du er en stabil og pålidelig hjælp, når der er behov for at få håndteret forefaldende arbejde i form af organiserings- og administrative opgaver f.eks. i forhold til vores mange forskellige netværk
 • At du udviser selvstændigt initiativ i forhold til dine arbejdsopgaver, er fleksibel og hurtigarbejdende, og at du påtager dig ansvar for kvaliteten i de opgaver, du løser.

Vi tilbyder:

 • En alsidig hverdag, fyldt med højaktuelle miljøpolitiske dagsordner
 • Ansvar og indflydelse
 • At du får anvendt og videreudviklet din viden og uddannelse i praksis indenfor politisk interessevaretagelse, kontakt til medlemsvirksomheder og til øvrige interessenter og organisationer.
 • At du får ansvar for besvarelse af henvendelser om miljø- og plastrelaterede emner fra studerende og andre.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere, særligt på miljøområdet. Vi gør meget ud af at have en medarbejderkultur, som er præget af god vejledning og oplæring.

Vi sidder i et åbent kontormiljø i Industriens Hus på Rådhuspladsen og har en uformel omgangstone, hvor høj faglighed, gensidig sparring og samarbejde er i højsædet.

Stillingen er normeret til 15 timer pr. uge, men arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til din undervisning, eksamensperioder m.v.

Plastindustrien er en brancheforening, som varetager interesserne for hele værdikæden af plastvirksomheder i Danmark. Vi er 9 medarbejdere, hvoraf to af jer er studenter.

Ansættelsesforhold:

Forventet start medio august 2019.

Send din ansøgning, CV og kopi af relevante eksamenspapirer til junior miljøkonsulent Pernille Haagen Larsen på ph@plast.dk hurtigst muligt. Vi vil løbende indkalde kandidater til samtale.

Mærk ansøgningen ”Studentermedhjælp Plastindustrien”.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere