23.05.2018  |  Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 11 - Uffe Elbæk

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne episode af Bæredygtig Business taler Steffen med Uffe Elbæk, politisk leder i Alternativet. Det kom til at handle en hel del om, hvordan politisk regulering kan skubbe virksomheder i en grønnere retning - og en lillebitte smule om brugte møbler.

Hvordan sikrer man, at virksomhederne trækker deres del af læsset i den grønne omstilling? Ligger en del af svaret i de offentlige indkøb? Og kan man egentlig sammenligne blind økonomisk vækst med cancer?

Få svar på det og meget mere, når Uffe Elbæk, politisk leder i Alternativet, initiativtager til Frontløberne og Kaospiloterne samt selverklæret senior troublemaker and solutionfinder, forklarer, hvordan politisk regulering kan medvirke til at skubbe udviklingen i en mere bæredygtig retning. 

Hør hele podcasten her: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-11-den-gronne-omstilling-med-uffe-elbaek

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

  Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse. I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på e…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere