25.10.2018  |  Strategi & ledelse

Politikere, teaterfolk, sportsstjerner, forfattere og erhvervsfolk stiller sig bag UNICEFs kamp for verdens børn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sammen vil de som en del af UNICEFs nye præsidium bruge deres fritid, viden, kompetencer og netværk til at hjælpe UNICEF med at passe på verdens børn.

Hvad har Mogens Lykketoft, Mads Steffensen, Kasper Holten, Thomas Kirk Kristiansen, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Kasper Hjulmand, Henrik Stubkjær, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Anne Glad til fælles?

De bruger deres fritid og ressourcer på at hjælpe UNICEF Danmark med at passe på verdens børn.

De er netop tiltrådt UNICEF Danmarks præsidie, hvor de ulønnet stiller deres viden, kompetencer og stærke netværk til rådighed for børneorganisationen.

UNICEF Danmarks generalsekretær Steen M. Andersen er overordentlig glad for, at præsidiemedlemmerne vil bruge deres tid på at hjælpe verdens største børneorganisation.

Han ved af erfaring, at når man sætter mennesker med vidt forskellige kompetencer og erfaringer fra mange forskellige felter sammen, så opstår der nye ideer og vinkler på svære problemstillinger. Og det er helt afgørende for, at organisationen kan nå sine ambitiøse mål:

”Vores nye præsidiemedlemmer er alle kendt for at være ambitiøse og villige til at gå nye veje. De egenskaber er der brug for, når UNICEF skal levere på målsætninger som at få alle verdens børn ud af fattigdom og sikre kvalitetsuddannelse til alle,” siger Steen M. Andersen.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere