Jobopslag

PROJEKTLEDER TIL ENERGIØ BORNHOLM – BÆREDYGTIGHED & SIKKERHED

Energinet

energinet.dk/

 • info@energinet.dk
 • 70 10 22 44
 • Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia Danmark
Se profil  
Stilling:
Ansættelses­forhold: fulltime
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 04.08.2022
Søg job  

Er du klar til en Projektlederstilling på verdens første energiø? Har du karrieremæssige aspirationer indenfor projektledelse på højere niveau?

Du bliver projektleder for bæredygtighed og sikkerhed og en helt central spiller i den grønne omstilling. Vi står overfor et projekt, hvor vi bygger, mens vi kører og du får mulighed for at være med til at forme både din egen rolle samt den sikre forankring af projektets etablering og drift i Energinet.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Afdeling og opgaver
Du bliver en del af det samlede program for Energiøer, med særligt fokus på at Energinets arbejde med Energiø Bornholm realiseres. Vi skal blandt andet udføre de forberedende miljøundersøgelser på land og til vands. Vi skal udvikle, bygge og drive el-kabler mellem det danske el-system, energiøerne og andre lande, samt sikre integrationen af havvind i energisystemet. Du kan læse mere om projektet her.

Organisatorisk er du placeret i afdelingen Projektledelse i Eltransmission, hvor du bliver kollega med de øvrige projektledere, som gennemfører vores anlægsprojekter. Du vil arbejde fuldt allokeret til Energiø Bornholm-projektet og vil her referere til projektdirektøren. Du bliver en del af projektets ledelsesteam og vil have en bred kontaktflade internt i projektet og bredt i Energinet bl.a. for at sikre rettidige leverancer fra fagmiljøerne.

Du skal være indstillet på, at ikke alle projektets rammer og vilkår endnu er fuldt ud besluttede og kendte, men løbende fastlægges i initieringsfasen og der vil i stillingen derfor også være et element af (forretnings)udvikling i forbindelse med arbejdet med koncepter for inddragelse af bæredygtighed og sikkerhed.

Som projektleder er det din opgave at omsætte de faglige leverancer til konkret handling ud fra projektets behov og i samråd med den øvrige projektledelse af Energiø Bornholm.

Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

 • Ledelse af bæredygtighed og sikkerhed i projektet
 • Videreudvikling af modellen for hvordan bæredygtighed håndteres og inddrages i projektet
 • Koordinering med international samarbejdspartner inden for ansvarsområder
 • Koordinering og udmøntning af bæredygtigheds- og sikkerhedsstrategier
 • Formidle samarbejdet blandt interne og eksterne interessenter
 • Udarbejdelse af og opfølgning på konkrete arbejdspakker for fagmiljøerne, samt koordinering af udviklingstiltag, som berører projektet
 • Ansvarlig for HSE-aktiviteter
 • Ansvarlig for beredskab

Kvalifikationer
Du har fået de første kilometer i benene i arbejdet med projektledelse og -styring og er nu klar til at tage det næste skridt. Du trives i en hverdag, der på mange måder er uforudsigelig og hvor du evner selv at skabe handling for dit team. Du trives med at fagdisciplinerne inden for dit ansvarsområde er spredt i hele organisationen og alligevel kan du skabe overblik og sikre fremdrift. Du tror på bæredygtighed og har kendskab til sikkerheds arbejde.

Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job. Vi afholder løbende samtaler og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Teis Hedemand på telefon 81 21 21 31 eller Project Director Kim Søgaard Mikkelsen på telefon 23 33 88 45.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

Se film om Energinet.

Tags: Energinet

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere