Event

Rådgiverdag

Erhvervshus Hovedstaden

www.ehhs.dk

  • info@ehhs.dk
  • 3010 8080
  • Fruebjergvej 3, 2100 København Ø, Danmark
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 15.01.2019
Start tidspunkt: 13.00
Sted: Erhvervshus Hovedstaden, Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.
Tilmeld  

Tirsdag d. 15/1 inviterer Erhvervshus Hovedstaden til en præsentation af vækstprogrammet Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller, hvor vi og de deltagende virksomheder i foråret 2019 vil få behov for indkøb af ekspertise.

Først i det nye år starter et nyt hold af virksomheder i Erhvervshusets projekt Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller.

Undervejs i projektet får virksomhederne støtte til at købe ekstern rådgivning og ekspertise til udvikling af en plan for vækst på det grønne marked. Typisk ligger opgaverne indenfor markedsanalyser, produktanalyser, forretningsudvikling, salgsstrategi, etc.

Vi indbyder rådgivere til en præsentation af projektet, en præsentation af virksomhedernes forventelige behov og en snak om, hvordan du som rådgiver kan blive leverandør til Erhvervshuset og til virksomhederne i Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere