03.09.2021 | Navnenyt

Rambøll ansætter to nye bæredygtighedsprofiler

Thomas Trier Hansen og Anne Mette Christiansen er klar for Rambøll.

Rambøll har fart på den strategiske rådgivning om bæredygtighed og corporate responsibility. To nye profiler er netop hentet ind: Bæredygtighedseksperten Anne Mette Christiansen og menneskerettighedsrådgiver Thomas Trier Hansen.

To af branchens helt tunge kapaciteter får nu Rambøll Management Consulting på emailsignaturen. Anne Mette Christiansen og Thomas Trier Hansen havde første dag på hovedkontoret i Ørestad i denne uge. Herfra skal de skal hjælpe med at levere strategisk rådgivning til den stigende gruppe af virksomheder, der arbejder med bæredygtighed, menneskerettigheder og ansvarlighed.

Fyldt med dygtige mennesker

Anne Mette Christiansen kommer fra en stilling i Stockholm som chef i konsulentvirksomheden Enact Sustainable Strategies, der er Sveriges største uafhængige rådgiver inden for bæredygtighed og menneskerettigheder.

Anne Mette har tidligere været partner i Deloitte og senior manager i PwC, og har desuden arbejdet i Verdensnaturfonden som seniorekspert indenfor bæredygtig udvikling. Hun har boet og arbejdet i Grønland gennem mere end 10 år og er også en erfaren underviser med mange års virke på CBS og hos Washington & Lee University i USA.

- Rambøll er spændende for mig, fordi der findes så mange forskellige kompetencer, der kan bidrage til at løse nogle af de store udfordringer, vi står overfor som globalt samfund – ikke mindst klimaforandringer og tab af biodiversitet. Her er helt enkelt fyldt med dygtige mennesker, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med.

Erfaring fra mere end 50 lande

Thomas Trier Hansen er jurist og tidligere advokat. Han har i mere end 20 år arbejdet med forskellige aspekter af menneskerettigheder. Hans erfaring omfatter flere end 50 lande i hele verden; han har udført opgaver for EU-kommissionen som menneskerettighedsekspert; rådgivet virksomheder i ind- og udland om ansvarlig virksomhedsadfærd og har siden 2018 været udpeget af erhvervsministeren som sagkyndigt medlem af Klage- og Mæglingsinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd.

- Jeg har set frem til at blive en del af Danmarks største rådgiverhus. Vi kan fremover tilbyde kunderne integrerede løsninger om ansvarlig virksomhedsadfærd sammen med både strategiske og tekniske løsninger inden for den grønne omstilling, siger Thomas Trier Hansen.

De to nye Rambøll-eksperter kommer til at indgå i den københavnske del af afdelingen Strategic Sustainability Consulting, som opstod i år med en særlig mission om global vækst, og for blot en måned siden, åbnede teamet sit første kontor i USA.

Mere fra Rambøll A/S

Rambøll A/S

dk.ramboll.com

  • +45 5161 1000
  • Hannemann Allé 53 2300 København S

Rambøll er en ledende ingeniør-, design- og konsulentvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere