Event

Re-boarding 2021: Arbejdsgange, læring og behov efter C19

Green Network

www.greennetwork.dk

  • info@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 15.09.2021
Start tidspunkt: 9:00-14:00
Sted: Green Network, Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Tilmeld  

Kom til netværksmøde med Green Network, hvor vi vil høre om reflekterede tilgange til den nye arbejdsgang efter C19, og hvor du får muligheden for at arbejde med din virksomheds egne erfaringer under lockdown.

Netværksmøde om tilbagevenden til arbejdspladsen

Vi afholder netværksmøde i Green Network med temaet Re-boarding 2021: Arbejdsgange, læring og behov efter C19. Efter mere end 1,5 års selskab med C19 i Danmark, begynder vi igen at vende tilbage til arbejdspladsen og til en hverdag, der igen skal forandres. Mange har ventet med længsel, andre har følt sig godt tilpas med hjemmearbejdet, men langt de fleste ønsker at se tilbage på lockdown med et konstruktivt blik. Hvad har vi lært? Hvad skal vi tage med os? Og hvordan kan vi bruge de mange tilpasningsforsøg aktivt, til en mere bæredygtigt tilrettelagt arbejdsgang for os allesammen?

Oplægsholdere vil være repræsentanter fra større virksomheder i Green Network, der har arbejdet aktivt med de erfaringer C19 har bragt dem, men ellers vil netværksmødet også bestå i interaktive sessions, hvor deltagerne får stillet konstruktive greb og inspiration til rådighed, såvel som tiden til at vende konstruktive tanker og idéer med øvrige deltagere.

 

Praktiske oplysninger

Tid: 15. september 2021, 09.00-14.00.

Sted: Green Network, Roms Hule 8, 3. sal

Deltagelse: Gratis for partnervirksomheder i Green Network. Prisen er 975 kr. pr. person for ikke-partnervirksomheder.

 

Tilmeld dig her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere