Realdania

Klima, miljø og energi

Nykredit og EjendomDanmark går sammen i grønt partnerskab

Nykredit skal bidrage med viden om grønne finansieringsmuligheder.

Klima, miljø og energi

Rapport: Kommunernes klimaindsats går længere end den nationale målsætning

Klimahandlingsplaner for 39 kommuner vil samlet set reducere udledningen af drivhusgasser med 77 procent, hvilket overstiger det nationale mål om 70 procents reduktion i 2030. Det viser en ny rapport.

Kommunikation

Byggecentre lægger om: Gør det grønne valg nemt og tydeligt

Med støtte fra Bo Bæredygtigt skal fire byggecentre i 2023 formidle viden om bæredygtige materialevalg til kunderne på nye, forskellige måder. Det skal hjælpe danskerne til i højere grad at vælge bæredygtige materialer og løsninger, når de bygger nyt eller renoverer.

Strategi & ledelse

Millionstøtte skal skabe mere diversitet og en bedre arbejdskultur i byggebranchen

I et nyt udviklingsprojekt med støtte fra Realdania skal Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar udvikle konkrete værktøjer, der skal gøre kulturen på tværs af byggebranchen mere inkluderende, særligt over for kvinder, men også andre minoriteter. Et af målene er at skabe en bedre arbejdskultur, der kan tiltrække mere arbejdskraft i en branche, der har store udforinger med rekruttering.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nyt projekt skal være en hjælpende hånd i ejendomsbranchens grønne omstilling

Et nyt to-årigt projekt af EjendomDanmark og Rambøll skal hjælpe ejendomsbranchen med at indfri sit bæredygtige potentiale. Det er ambitionen, at virksomhederne skal have konkret viden og handlekompetence baseret på deres niveau og udgangspunkt.

Klima, miljø og energi

Ny klimaalliance skal give kommunerne en hjælpende hånd i den grønne omstilling

KL, Realdania og de fem regioner er gået sammen i ’Klimaalliancen’, der sammen med kommunerne tager næste skridt for at gøre lokale klimaplaner til virkelighed.

Klima, miljø og energi

Ni bygherrer vil skrive danmarkshistorie med nye boligbyggerier

Kan klimaaftrykket fra nyt byggeri reduceres til en fjerdedel allerede i dag? Det skal ni bygherrer finde svar på, efter at de er blevet udvalgt til at bygge nye boliger med en maksimal klimabelastning på 2,5 kg. CO2 per kvadratmeter.

Klima, miljø og energi

’4 til 1 planet’ udfordrer danske bygherrer: ”Skær jeres klimaaftryk til en fjerdedel”

Et nyt initiativ Boligbyggeri fra 4 til 1 planet vil gøre netop det: bygge med et fire gange så lavt klimaaftryk. Nu søger initiativet progressive bygherrer, der er klar til at tage udfordringen op, med økonomisk støtte som belønning.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere