12.12.2018 | Navnenyt

Regeringen udpeger ny direktør for IFU

Konstitueret direktør Torben Huss er udpeget som CEO i Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU). 

Regeringen har udpeget Torben Huss som ny administrerende direktør i Investeringsfonden for Udviklingslande.Det skriver IFU i en pressemeddelelse. Torben Huss har været konstitueret direktør i fonden, siden forhenværende CEO Tommy Thomsen valgte at gå andre veje tidligere på året. Minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs (V) roser den nye direktør. 

"Torben har været en uvurderlig drivkraft bag IFU's vækst og udvikling, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde," siger Ulla Tørnæs. 

Torben Huss tiltræder officielt stillingen 1. januar 2019. 

 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere