Event

Resultatorienteret lederskab

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

 • info@cbs-executive.dk
 • +45 38 15 60 00
 • Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 15.08.2022
Start tidspunkt: 09:00
Sted: CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Tilmeld  

Skab resultater ved at omsætte forretningsindsigt til ledelse af dine medarbejdere

SÆT DEN STRATEGISKE LEDELSESOPGAVE PÅ AGENDAEN
Lederen skal i dag have en dyb forståelse for, hvad der driver virksomhedens resultater og hjælpe medarbejderne til at omsætte denne viden i måderne, hvorpå de løser opgaverne.

På dette kursus lærer du, hvordan du kan forme din ledelse efter de resultater, der giver værdi for organisationens interessenter. Du vil få viden om, hvordan disse resultater kan skabes i dine fire vigtige ledelsesroller: Strategisk ledelse, faglig ledelse, driftsledelse og personaleledelse. Gennem nye teorier får du inspiration til at skabe flere og bedre resultater i din ledelse af dig selv og andre mennesker.

Lyt også til podcasten Resultatorienteret Ledelse - og en Fire Dages Arbejdsuge

Kurset blev i 2021 evalueret til 4,8 på en skala fra 1-5, hvor 5 svarer til meget tilfredsstillende.

INDHOLD I FORLØBET

Vi præsenterer dig i undervisningen for en række konkrete eksempler og cases, samt introducerer ledelsesmodeller du kan bruge i dit konkrete arbejde med at blive bedre til at lede dine medarbejdere til at opnå resultater. Tilgangen bygger i høj grad på aktuelle ledelsesproblematikker om 'den selvledende medarbejder'. I praksis arbejder vi med, hvad det kræver at lede medarbejdere, der allerede leder sig selv – gennem forståelse for kerneforretningen.

Emnerne er blandt andet:

 • Kerneforretningen - Koblingen mellem funktion, faglighed og formål
 • Forståelse for egen rolle i en forretningsmæssig kontekst
 • Kend din ledelsesstil - Mikroledelse og føleledelse, Resultatorienteret ledelse, Strategisk og personaleledelsesroller
 • Den levende strategi - Hvad vil vi anerkendes for og hvordan arbejder vi?
 • Ledelseskommunikation - Mål, mening og forventninger, Arbejde med anerkendelse
 • Ledelse af selvledende medarbejdere - Kend dine medarbejdertyper, Åbne medarbejdernes ”black box”
 • Hvordan omsætter vi teorierne i praksis - Hvilke forandringer skal vi sætte i værk? I hvilken rækkefølge og hvordan kan vi forankre vores tiltag? Hvordan skal vi kommunikere om tiltagene? Hvordan kan vi arbejde med at ændre andres og egne vaner?
 • Individuel sparring på egen ledelsespraksis

Du bliver udfordret af deltagere med sammenlignelige problemstillinger samt ikke mindst af underviserne, der er særdeles kompetente til at videreformidle deres store viden indenfor deres fagområder. Desuden vil der i løbet af ugen være besøg af eksterne praktikere.

DET FÅR DU
Kurset styrker dine kompetencer inden for ledelse gennem kerneforretningen ud fra klare prioriteringer og mål, samt inden for strategisk selvledelse. I teori og praksis kommer du til at arbejde med, hvilke ledelsessystemer og værktøjer der understøtter resultatorienteret ledelse. Du får også skærpet forståelse for din egen personlige ledelsesstil.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere