03.06.2021 | Navnenyt

RGS Nordic A/S får ny CFO

Nicolai Søegaard bliver ny CFO i RGS Nordic A/S

Nicolai Søegaard tiltræder stillingen som ny CFO i RGS Nordic senest den 1. juli 2021.

Nicolai Søegaard er 44 år og kommer fra ISS World Services A/S, hvor han gennem næsten 10 års ansættelse har bestredet forskellige positioner, senest som Regional COO Europe og Regional Finance Manager. Derudover har Nicolai været ansat som Business Finance Officer hos Falck Healthcare og som Head of Value Chain Optimization i Saxo Bank. Uddannelsesmæssigt har Nicolai en Cand.Merc.Aud fra CBS.

Nicolai Søegaard udtaler: ”Jeg ser frem til at blive en del af RGS Nordic og kunne bidrage til den rivende udvikling virksomheden og branchen oplever. Jeg glæder mig til at bidrage til det store arbejde, der allerede er iværksat og til sammen med hele organisationen at sikre, at vi kan imødekomme fremtidens muligheder og forandringer på den bedste måde

Med Nicolai Søegaards brede og solide erfaring fra forskellige industrier og med de resultater, han har opnået, bliver Nicolai Søegaards opgave sammen med den øvrige ledergruppe at styrke og videreudvikle det igangværende strategiske arbejde, så RGS Nordic fortsat kan sikre sin markedsledende position inden for miljø og genanvendelse” siger Flemming Bendt, CEO i RGS Nordic.


Nicolai Søegaard tager over efter Johan Løager, som fratrådte stillingen som CFO pr. 30. april 2021, efter en årrække som CFO i DSV Miljø Group og fra 2018 som CFO i RGS Nordic.

Jeg ønsker Johan alt muligt held og lykke fremover og vil gerne benytte lejligheden til at takke ham for hans store indsats i virksomheden”, siger Flemming Bendt.

Nicolai Søegaard tiltræder stillingen som ny CFO midt i ferieperioden og vil benytte tiden henover sommeren til at få et indblik RGS Nordics forretning. Efter sommerferien er planen at besøge de forskellige behandlingsanlæg i Danmark, Sverige og Norge.

Om RGS Nordic:
RGS Nordic er en dansk miljøvirksomhed med aktiviteter i Danmark, Sverige og Norge. Hovedaktiviteterne er rensning af forurenet jord, håndtering og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald og rensning af spildevand. Virksomheden beskæftiger ca. 280 medarbejdere og omsatte i seneste regnskabsår for 1,1 mia. kroner.

Mere fra RGS Nordic AS

RGS Nordic AS

https://www.rgsnordic.com/

RGS Nordic er certificeret indenfor CSR: DS 49001. Som en førende miljøvirksomhed har vi et stort ansvar. Ikke bare for miljøet, men også for mennesker og samfund.   Derfor er bæredygtighed selve rygraden i vores virksomhed. Og derfor bliver alt, hvad vi gør og planlægger at gøre, målt op…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere