08.04.2022 | Navnenyt

RGS Nordic henter ny kommunikationschef hos Danmarks Naturfredningsforening

Foto: RGS Nordic

Simon Leed Krøs bliver Head of Communication & Marketing i RGS Nordic. Her får han ansvaret for at udvikle og drive virksomhedens kommunikationsstrategi samt sikre og udvide den fortsatte synlighed i markedet.

Simon Leed Krøs kommer fra en stilling som Seniorprojektleder i Danmarks største grønne medlemsorganisation, Danmarks Naturfredningsforening. Her har han gennem 7 år været med til at udvikle projekter og kampagner, som alle sammen har haft det overordnede formål at forandre og forbedre betingelserne for den danske natur.

Tidligere har Simon Leed Krøs været kontaktchef i reklamebureauet Happy og Co. og marketingchef i vindmølleprojektudviklerfirmaet Global Wind Power. Han er uddannet cand.ling.merc. fra Århus Handelsskole.

I RGS Nordic, som er specialister i behandling af forurenet jord, industrispildevand og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald, kommer Simon Leed Krøs til at fortsætte i naturens og klimaets tjeneste. Her skal han understøtte og give synlighed til de mange projekter og initiativer inden for genanvendelse og rensning, som virksomheden driver. Alle sammen med bæredygtighed og klimaansvarlighed som fundament.

Simon Leed Krøs tiltræder stillingen den 1. maj 2022.

Mere fra RGS Nordic AS

RGS Nordic AS

https://www.rgsnordic.com/

RGS Nordic er certificeret indenfor CSR: DS 49001. Som en førende miljøvirksomhed har vi et stort ansvar. Ikke bare for miljøet, men også for mennesker og samfund.   Derfor er bæredygtighed selve rygraden i vores virksomhed. Og derfor bliver alt, hvad vi gør og planlægger at gøre, målt op…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere