Event

Royal Greenlands bæredygtige udvikling i Grønland

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 09.01.2020
Start tidspunkt: 10:00
Sted: FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
Tilmeld  

Hør om Royal Greenlands strategi "The North Atlantic Champion" og den bæredygtige udvikling i Grønland.

Royal Greenland leverer vildtfanget fisk og skaldyr af allerhøjeste kvalitet fra Nordatlanten og Arktis til forbrugere over hele verden. Virksomhedens 2.200 medarbejdere omsatte i 2018 for 5,1 mia. kroner, og siden opstarten i 1774 har samhandlen med fisk været afgørende for Grøndland og grøndlænderne.

Skal man forstå Royal Greenland, må man også forstå grønlænderne – og omvendt. Virksomhedens betydning for udviklingen og selvforståelsen kan næsten ikke overdrives, og det samme gælder for ansvaret for Grønlands fremtid. Hermed spiller det bæredygtige fiskeri en helt centralt rolle, som er med til at sikre, at også fremtidige generationer kan nyde godt af det nordlige spisekammer i de kolde farvande mellem Grønland og Canada og Barentshavet.

Samtidigt opvarmes Arktis dobbelt så hurtigt som verdensgennemsnittet og oplever derfor nogle af de mest markante effekter af klimaforandringerne. Dette er en påvirkning, som hverken Royal Greenland eller grønlænderne kan ændre alene, men det kræver et samarbejde på tværs af lande, institutioner og virksomheder. Royal Greenland arbejder strategisk med FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og har implementeret en tredobelt bundlinie, der inkluderer People - Planet – Profit.

Hør mere om Royal Greenlands strategi "The North Atlantic Champion", og den bæredygtige udvikling i Grønland den 9. januar på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020 - Towards a Sustainable Future.

Læs mere...

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere