Event

Sådan anvender du miljøledelse til at arbejde med FN’s bæredygtighedsmål

Dansk Standard

www.ds.dk/da

  • ds@ds.dk
  • 39 96 61 01
  • Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 15.11.2018
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Gøteborg Plads 1, 2150 Nordhavn
Tilmeld  

Kurset viser dig hvordan I kan bruge et miljøledelsessystem til at arbejde struktureret med FN's bæredygtighedsmål - hvilke der er relevante for din virksomhed, samt hvordan I arbejder med risikostyring og løbende forbedringer.

Med gennemgang af miljøledelsesstandarden arbejder vi med hvordan jeres ledelsessystem kan støtte og give værdi til jeres bæredygtighedsdagsorden.

Ligeledes giver kurset dig indsigt i hvordan I styrker jeres leverandørstyring og indkøb. Kursuset veksler mellem oplæg og dialog mellem kursusdeltagerne med udgangspunkt i konkrete mål og cases.

Kurset giver dig

  • Værdifuld viden samt værktøjer til at arbejde med FN’s verdensmål i sammenhæng med jeres miljøledelsessystem
  • Viden om hvordan FN’s bæredygtighedsmål kan implementeres i forretningens strategi og mål
  • Overblik over relevante strategiske standarder der yderligere kan hjælpe med at sætte fokus og fremdrift på de enkelte mål

Underviser

Lone Alstrup, chefkonsulent I Dansk Standard, har mere end 20 års erfaring med ledelsesrådgivning og implementering af ledelsessystemer på QHSE områderne i danske virksomheder. Lone har arbejdet for interesseorganisationer og store danske emballagevirksomheder samt Hofor og Ørsted.

Kurset henvender sig til dig der er sustainability ansvarlig i din virksomhed og arbejder for at integrere FN’s bæredygtighedsmål i jeres forretning. Du er Strategiansvarlig, QHSE chef, Public Affairs konsulent, HR-partner eller Regulatory Affairs Manager.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere