Event

Sådan kobles bæredygtighed og tryghed til udvikling af udsatte boligområder

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

byggerietssamfundsansvar.dk/

  • info@byggerietssamfundsansvar.dk
  • 7020 1271
  • Borgergade 111, 1300 København K, Danmark
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 02.04.2019
Start tidspunkt: 13:00
Sted: Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus Skolesiden 4, 2700 Brønshøj
Tilmeld  

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar og Danske Arkitektvirksomheder inviterer til debat- og inspirationsarrangement, som sætter fokus på, hvordan vi styrker bæredygtighed og tryghed i udviklingen af udsatte boligområder.

Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar inviterer til et spændende debat- og inspirationsarrangement om, hvordan vi sikrer udviklingen af bæredygtige og trygge boligområder i udsatte boligområder.

Det foregår tirsdag den 2. april 2019 kl. 13-17 i Tingbjerg, København og er målrettet boligforeninger og andre aktører i byggeriet, der har brug for inspiration til, hvordan man kan skabe forandring og positiv udvikling i et udsat boligområde.

I kan bl.a. møde en række boligselskaber, der vil fortælle om hvordan de arbejder med omdannelse i deres respektive boligselskaber.

Herudover har vi inviteret en række arkitekter, der arbejder med fornyelse af boligområder, en boligkoordinator der arbejder med samarbejde og inddragelse af beboere, samt en privat investor, der har valgt at investere i et udsat boligområde.

Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, bedes du tilmelde dig senest mandag den 25. marts 2019.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere