Samfund

Samfund

Konference i København skal vise synergierne mellem bæredygtig udvikling og Parisaftalen

Som den første af sin slags globalt skal en konference i København i marts 2019 fokusere på sammenhængen mellem SDG-dagsordenen og klimaaftalen fra Paris. Partnerskaber er højt på agendaen.

Samfund

En anderledes julefrokost

De fleste får nok de samme billeder på nethinden når ordet julefrokost bliver nævnt. Mon ikke det har at gøre med arbejde og kollegerne, fest og gang i den og måske lige en ekstra drink indenbords i dagens lystige anledning. Det er så ikke alle der har det privilegium at kunne hygge, om det så er med kolleger, venner eller familie i hvad der defineres som normale rammer – eller i det hele taget.

Indhold fra partner

Samfund

De unge og virksomhedsforløbet.

Hvad skal du så når du er færdig med skolen? Mon ikke de fleste elever i folkeskolens afgangsklasser har fået spørgsmålet et par gange. Lidt af en mundfuld at tage stilling til så vigtig en sag når man er 15-16 år og måske ikke aner hvad man vil.

Indhold fra partner

Samfund

Investering i kvinder giver gevinst

Kvinders sundhed og ligestilling er under pres i lande både i nord og syd. Globalt set har hver tredje kvinde været udsat for fysisk eller seksuel vold på et tidspunkt i deres liv, også på arbejdspladsen. Det kan danske virksomheder være med til at ændre.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere