Samfund

Samfund

Folkemødets vigtigste nyhed eller overdreven teknologitro?

Med fire innovationsmissioner og en stor pose penge er Innovationsfonden i gang med at få alle parter til at trække i samme udviklingsretning inden for grøn omstilling. Men det hele må ikke handle om teknologi.

0 kommentarer

Samfund

Anlægsgartnergruppen idverde vil hjælpe flere unge i job

Med sin tilstedeværelse i alle dele af Danmark bidrager idverde til vækst i lokalsamfund gennem jobs og lokalt engagement. Selvom arbejdsløsheden er lav, er der stadig mange mennesker, der har svært ved at få en fod indenfor. Det vil idverde lave om på.

Indhold fra partner

Samfund

Folkemødets nyeste skud på stammen har fået vind i sejlene.

”Tiden er til, at vi sammen tager fat i de helt store problemer og får sat konkrete handlinger på.” Det er budskabet fra Lotte Hansen, bæredygtighedsekspert og Jacob Ravn, Access2innovation, der har taget initiativet til Handlingsskibet.

Indhold fra partner

Samfund

How the National Culinary Team changes the Cuisine of Denmark

Since 2005, the National Culinary Team of Denmark has taken home several medals from the Culinary World Championships and Olympics. It has not only changed the destinies of young chefs but also raised the awareness of the gastronomic opportunities in Denmark as well as our global position as a leading gastronomic food nation.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere