04.04.2018 | Navnenyt

Sandor Neumann genvalgt til UNICEF Danmarks bestyrelse: ”UNICEF hjælper virksomheder med at skabe mening”

Sandor Neumann vil sætte FN's Børnekonvention endnu mere på dagsordenen i Danmark

Direktør i Neumann Consulting, Sandor Neumann, er blevet genvalgt til UNICEF Danmarks bestyrelse. Han bor i Holte og har mange års erfaring fra medie-, strategi- og reklamebranchen, og driver i dag sin egen virksomhed. Tidligere har han bl.a. været marketingdirektør hos SBS Discovery Media og kontaktdirektør i marketing- og kommunikationsvirksomheden Brandhouse.

I sit hidtidige arbejde som ulønnet bestyrelsesmedlem for UNICEF Danmark har han i høj grad trukket på sin faglige baggrund, især i forhold til at udvikle nære samarbejdsrelationer med erhvervspartnere:

”UNICEF er virkelig god til at hjælpe andre virksomheder med at skabe mening – både i forhold til deres brand udadtil og indadtil i forhold til medarbejderne. Når man samarbejder med UNICEF, oplever man meget konkret, at man er med til at skabe en bedre verden,” siger Sandor Neumann.

I det kommende bestyrelsesarbejde glæder Sandor Neumann sig især til en bestemt marketingsudfordring: At sætte FN’s Børnekonvention endnu mere på dagsordenen i Danmark.

”Jeg er vild med Børnekonventionen. Faktisk burde man have den udleveret sammen med dåbsattesten. Den burde være pensum på alle læreanstalter,” siger han. ”Men i Danmark har vi en tendens til at tro, at vi lever i det perfekte samfund. Vi glemmer, at vi har også udsatte børn; børn, der ikke bliver hørt; børn, der bliver mobbet. Derfor har alle godt af at blive husket på, at børn faktisk har rettigheder.”

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere