Event

SDG-konsulentuddannelse

Promentum a/s

promentum.dk

  • promentum@promentum.dk
  • 3161 6026
  • Vesterbrogade 67, 2. th. 1620 København V
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 07.12.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Lær at arbejde med FN's Verdensmål i praksis

Promentums SDG-konsulentuddannelse

Tag denne SDG-konsulentuddannelse og bliv uddannet til at drive samskabende SDG-projekter på tværs af offentlige institutioner, private virksomheder og NGO’er.

Kursets hovedfokus er at klæde dig på til at: omsætte, arbejde med og realisere FN’s Verdensmål i praksis i konkrete projekter.

Med udgangspunkt i en dybere forståelse af verdensmålene og de underlæggende delmål arbejder du på kurset med metoder til blandt andet samskabelse, netværksdannelse, projektudvikling og projektledelse samt implementering. Du lærer dermed at mestre værktøjer og konkrete teknikker til udvikling og forankring af SDG-projekter i hverdagen.

  • SDG er forkortelsen for ‘Sustainable Development Goals’, som også omtales som FN’s Verdensmål.

Hvem kan deltage

Kurset er for dig, der allerede arbejder med verdensmålene og er ansvarlig for realisering af SDG relaterede projekter. Eller for dig, der står overfor at skulle starte dit første SDG-forandringsprojekt.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere