05.07.2018 | Navnenyt

Sebastien P. Bouchara ansat i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark

Projektleder Sebastien Pedersen Bouchara

Sebastien P. Bouchara er pr. 15. juni tiltrådt som projektleder for udrulning af NBE. Han kommer til at have den primære kontakt til de nordjyske kommuner og erhvervscentre i netværket for at understøtte det lokale arbejde.

Sebastien har speciale i Corporate Social Responsibility, cirkulær økonomi og organisering, og erhvervserfaring fra Vraa Dampvaskeri, hvor han bl.a. lavede et miljøbarometer, der skal påvirke kunderne til at efterspørge de mere miljøvenlige produkter. Senest formulerede han en ny Code og Conduct til Fibertex Personal Care.

Om NBE
Netværket har aftaler med samtlige nordjyske kommuner, og i de næste år sker der en gradvis udvidelse, hvor der først og fremmest bliver mange flere deltagende virksomheder. 

Samarbejdet mellem BN og NBE opleves af begge parter som meget værdifuldt, og vi skal i de kommende år styrke samarbejdet.

I takt med at vi får mange flere medlemmer, som efterspørger produkter i netværket, skal sekretariatet levere støtte i langt større omfang end tidligere. Det kalder på en plan for ressourceallokering, som skal sikre, at vi dels leverer alle de screeninger, som de nye medlemsvirksomheder efterspørger og dels kan uddanne de kommunale sagsbehandlere og erhvervscentrenes konsulenter. Planen skal også sikre, at vi hele tiden balancerer de udvidelsesmål, vi sætter os med de ressourcer, vi har til rådighed, og som vi løbende kan generere.

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne.   Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af dere…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere